Trabzonspor'da şok: Birer birer terk ediyorlar! Ağaoğlu'nun ardından Abdullah Avcı da istifa etti

Trabzonspor'da şok: Birer birer terk ediyorlar! Ağaoğlu'nun ardından Abdullah Avcı da istifa etti

Süper Lig'de son 5 maçta 3 mağlubiyet alarak şampiyonluk yarışından uzaklaşan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından teknik direktör Abdullah Avcı da görevinden istifa etti. Bugün İstanbul'da olan deneyimli hoca, yarın Trabzon'a giderek kulüple vedalaşacak. İşte, Abdullah Avcı'nın istifasının perde arkası...

Süper Lig'in 23. haftasında evinde Ümraniyespor'a 2-1 kaybeden Trabzonspor'da taraftarın ilk kez istifaya çağırdığı teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda "Bu çağrılar futbol içinde var. Asıl olan bu tür protestolar maç sonrası yapılmalı" ifadelerini kullanmıştı.

ABDULLAH AVCI'DAN ŞOK İSTİFA KARARI!

2018 yılından beri görevde olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun geçen hafta sürpriz bir kararla istifa etmesinin ardından Abdullah Avcı da bugün istifa kararı aldığını açıkladı.

59 yaşındaki teknik direktörün, yeni yönetimin önünü açmak için bu kararı aldığı, eğer kendisiyle devam etmek istenirse görevinde kalabileceği belirtiliyor. Abdullah Avcı'nın istifasının ardından Süper Lig'in kalan maçlarında takımın başında kimin olacağı ise merak konusu oldu.

61 Saat'in haberine göre, Trabzonspor başkan adayı Ertuğrul Doğan ile görüşen Abdullah Avcı, herhangi bir tazminat talep etmedi. Deneyimli hocanın sezon sonuna kadar olan hak edişlerini alacağı öğrenildi.

abdullah-avci-istifa-etti-mi.jpg

ABDULLAH AVCI NEDEN İSTİFA ETTİ?

Abdullah Avcı'nın istifasını kamuoyuna ilk duyuran gazeteci Taner Karaman, sosyal medyadan şu paylaşımda bulundu:

"Abdullah Avcı cephesiyle görüştüm. İstifa kararı doğru. Kulüp ile görüşme yapıldığı belirtildi. Mevcut süreç içerisinde yeni yönetimin önünü açmak için karar alındığı belirtildi. Avcı şu anda İstanbul'da. Yarın Trabzon'a gidilecek.

Sık sık Jorge Jesus'un sezon sonunda Brezilya'ya gideceği gündeme gelirken, olası bir Jesus ayrılığında Ali Koç tekrardan Abdullah Avcı ile masaya oturabilir. İkili Trabzonspor anlaşması öncesinde 2 kez görüşmüş, o dönem anlaşma taraflar arasında sağlanamamıştı."

taner-karaman-twitter.jpg

taner-karaman-abdullah-avci.jpg

ABDULLAH AVCI'NIN KARNESİ

Trabzonspor'da 116 maç görev alan Abdullah Avcı, bu maçlarda 65 galibiyet, 29 beraberlik ve 22 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor bu süreçte deneyimli teknik adamla birlikte, 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa zaferi yaşadı.

FUTBOLCULARIN MAAŞ SORUNU

Öte yandan Trabzonspor'da ekonomik sıkıntılar da sürüyor. Bruno Peres ve Gbamin'den sonra Jens Stryger Larsen'in de alacakları nedeniyle Trabzonspor'a ihtar çektiği iddia edildi.

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor'da teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın, Fatih Tekke veya İlhan Palut'un oturması bekleniyor.

Abdullah Avcı'nın istifa açıklaması şöyle:

abdullah-avci-istifa-etti.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN