Avcı'nın yerine Trabzonspor'un eski golcüsü geliyor! Kulübün eski efsane futbolcusu teknik adam olarak geri dönüyor

Avcı'nın yerine Trabzonspor'un eski golcüsü geliyor! Kulübün eski efsane futbolcusu teknik adam olarak geri dönüyor

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifa etmesinin ardından yerine gelecek isim merak konusu olmuştu. İsabetli transfer haberleriyle bilinen Yağız Sabuncuoğlu, futbolculuk döneminde Trabzonspor'da forma giyen ünlü teknik direktörün bordo-mavili takımın en güçlü adayı olduğunu dile getirdi. İşte, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü...

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, peş peşe aldığı yenilgilerle bu sezon şampiyonluk yarışının çok uzağında kaldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun sürpriz bir kararla görevinden ayrılmasından sonra tribünlerin son maçta protesto ettiği teknik direktör Abdullah Avcı da istifa etti. 59 yaşındaki hocanın yerine kimin geleceği camiada merak konusu oldu.

TRABZONSPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, yeni Trabzonspor yönetiminin teknik direktörlük için görüşeceği ilk adayın Sergen Yalçın olduğunu duyurdu. Sabuncuoğlu, paylaşımında, "Trabzonspor'da ilk görüşülecek aday: Sergen Yalçın" ifadelerini kullandı.

trabzonsporun-yeni-teknik-direktoru.jpg

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve Süper Lig ile Türkiye Kupası şampiyonluğu elde eden 50 yaşındaki teknik adam, görevinden ayrıldığı 2021 Aralık ayından bu yana herhangi bir takım çalıştırmıyor.

Kariyerinde Sivasspor, Gaziantepspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Malatyaspor'da teknik direktörlük yapan Sergen Yalçın, futbolculuk döneminde ise Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyerek dört büyüklerde oynayan tek futbolcu unvanına sahip.

sergen-yalcin-trabzonspor-futbolcu.jpg

Play Spor'da yer alan habere göre, Trabzonspor, Sergen Yalçın ile anlaşma sağlayamaması durumunda yeni hedef teknik direktör İlhan Palut olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN