Altay Bayındır Manchester United'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Altay Bayındır Manchester United'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz devi Manchester United'a transfer olan milli eldiven Altay Bayındır, İngiliz ekibine veda ediyor. Yıldız eldivenin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak 5 milyon euro karşılığında İngiliz devi Manchester United'a transfer olan milli eldiven Altay Bayındır, İngiliz devine veda ediyor. Milli eldivenin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Manchester United'a transfer olduğu günden bu yana Andre Onana'nın arkasında kalarak yedek kulübesine mahkum olan Altay Bayındır, İngiliz devine veda ediyor.

Fotomaç'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Süper Lig'in lideri Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera ile yollarını ayırma kararı aldı. Muslera ile ayrılık yaşamasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı takım, Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Sarı-kırmızılı ekibin, milli eldiveni kadrosuna katmak için şimdiden harekete geçtiği öne sürüldü. Andre Onana'nın arkasında kalan Altay Bayındır'ın forma şansı bulabilmesi için takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 25 yaşındaki eldiven, bu sezon İngiliz devinde 5 maçta görev alırken kalesinde 4 gol gördü.

GALATASARAY'A YEŞİLIŞIK YAKMIŞTI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılan 25 yaşındaki eldiven, geçtiğimizaylarda kendisine yöneltilen "Galatasaray'dan teklif gelse gider misin?" sorusuna "Galatasaray'dan teklif gelse gider miyim? Ben profesyonel futbolcuyum. O anki süreç, zaman. Dediğim gibi Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza böyle bakmalıyız." şeklinde yanıt vererek sarı-kırmızılı ekibe transfer olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN