Aslan bombayı patlattı! 20 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray'a 'evet' dedi! 73 gol 54 asist...

Aslan bombayı patlattı! 20 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray'a 'evet' dedi! 73 gol 54 asist...

Ara transfer döneminin sessiz takımlarından olan Galatasaray, yılın transfer bombasını patlatmak için geri sayıma geçti. Aslan, 20 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona çok yakın.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Aslan, 20 milyon euroluk bombayı patlatmak için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip, yılın ilk bombasını patlatmak için resmen geri sayıma geçti.

Yaz transfer döneminde Zaha, Tete ve Ndombele gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak son yılların en görkemli transfer sezonunu geçiren sarı-kırmızılı ekip, 20 milyon euroluk bombayı patlatmak için artık resmen gün sayıyor.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, ara transfer dönemindeki ilk transferinde mutlu sona çok yakın.

Fanatik'in haberine göre; Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İtalyan ekibi Lazo forması giyen Japon orta saha oyuncusu Daichi Kamada'yı gözüne kestirdi. Japon futbolcu ile masaya oturan sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelen 27 yaşındaki Japon orta saha oyuncusu, İtalyan devi Lazio ile sözleşme imzalamıştı. İtalyan temsilcisinde aradığını bulamayan yıldız orta saha, bu sezon 22 maçta görev alırken 1 gol 1 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan yıldız futbolcu bugüne dek toplamda 319 karşılaşmada görev aldı ve bu karşılaşmalarda 73 gol 54 asiste imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin, Kamada transferinde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Daichi Kamada - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN