Bayern Münih maçı öncesinde Galatasaray'da Icardi depremi iddiası!

Bayern Münih maçı öncesinde Galatasaray'da Icardi depremi iddiası!

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta karşılaşmasında Bayern Münih'in konuğu olacak Galatasaray'da Icardi depremi yaşanıyor. Yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı ileri sürüldü.

Trendyol Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden ve Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a mağlup olmasıyla haftayı lider olarak tamamlayan Galatasaray, ayrın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi Bayern Münih'in konuğu olacak. Sarı-kırmızılı ekipte Mauro Icardi depremi yaşanıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde yalnızca Bayern Münih'e mağlup olan Galatasaray, yarın akşam deplasmanda Alman ekibi bir kez daha kozlarını paylaşacak. Almanya'dan en kötü ihtimalle bir puanla dönmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekipte Icardi depremi yaşanıyor.

Bu sezon Süper Lig'de bir kez daha şampiyonluğa ulaşmayı, Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptan çıkmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Icardi hakkında ortaya atılan iddia sarı-kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.

aspor.com.tr'den Kubilay Açıkgün'ün İtalyan basınından derlediği habere göre; Arjantinli golcü, sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak.

İtalyan basınından aktardığına göre; Arjantinli golcü Icardi, sezon sonunda Galatasaray'a veda edecek.

Geçen sezon başında kiralık olarak Galatasaray'a imza atan, gösterdiği performans ile taraftarların sevgilisi haline gelen ve geçtiğimiz yaz transfer döneminde ise 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız devi PSG'den ayrılarak Galatasaray'a transfer olan yıldız golcünün sarı-kırmızılı ekipten ayrılacağı öne sürüldü.

Jose Mourinho yönetimindeki İtalyan devi Roma'nın Arjantinli golcüyü gündemine aldığı iddia edildi. Haberde ayrıca Roma'nın Lukaku'nun bonservisini almaması halinde Icardi'yi kadrosuna katmayı hedeflediği ileri sürülürken Roma'nın Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalamak için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Galatasaray forması altında 44 maçta görev alan yıldız golcü, takımına 38 gol 11 asistlik performans sundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN