Beşiktaş, yeni orta sahasını Barcelona'da buldu! Kartal'a 21 milyon euroluk orta saha...

Beşiktaş, yeni orta sahasını Barcelona'da buldu! Kartal'a 21 milyon euroluk orta saha...

Yeni sezonda Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, İspanyol devi Barcelona'nın 21 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de son 4 karşılaşmada galibiyete hasret kalan Beşiktaş, yeni sezonun planlamasına başladı. Sezon başından bu yana aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekip, gözünü İspanyol dünya devi Barcelona'nın 21 milyon euroluk orta sahasına dikti.

Tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş, takviye çalışmalarına başladı. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, ilk olarak orta sahasını güçlendirme kararı aldı.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyunculara yönelmeyi planlayan Beşiktaş, orta saha transferi için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın Portekiz ve İspanyol basınından derlediği habere göre; Ara transfer döneminde Barcelona formasını terleten Oriol Romeu'yu kadrosuna katmayı planlayan ancak bu transferden olumsuz sonuç alan Beşiktaş, yaz transfer döneminde bir hamle daha yapacak.

El mensaje de Oriol Romeu después de sus fallos contra el Amberes

32 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusunun, düzenli olarak forma şansı bulmak için Beşiktaş'ın olası teklifine 'evet' demeye hazır olduğu öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 32 karşılaşmada görev alırken 1 asiste imza attı.

Tecrübeli futbolcu için bugüne dek toplamda 21 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN