Beşiktaş’ın güvencesi Weghorst

Beşiktaş’ın güvencesi Weghorst

Süper Lig’de Galatasaray’a konuk olacak Beşiktaş’ta teknik ekip, derbi için planlarını hazırlıyor. Bir maçlığına çift forvetli sistemden vazgeçmesi beklenen teknik direktör Şenol Güneş, ileri uçta Wout Weghorst’un üretkenliğine bel bağlayacak.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Beşiktaş’ta cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisinin hazırlıkları devam ediyor. Beşiktaş’ın başına geçen Şenol Güneş’in, derbide sahaya Weghorst-Cenk ikilisiyle çıkması gündemdeydi. Ancak tecrübeli çalıştırıcı henüz bu konuda son kararını vermedi. Şu an için net belli olan isim, yıldız golcü Weghorst.

Hollandalı golcünün skor katkısına güvenen tecrübeli çalıştırıcı, kanatlarda görev vereceği isimlerle Weghorst’u ileri uçta beslemeyi hedefliyor. Ancak zorlu deplasmanda Cenk Tosun’un çift forvette yer alıp almayacağı netlik kazanmadı. Galatasaray’la oynanacak derbi gününe kadar tecrübeli çalıştırıcı son kararını verecek ve maç kadrosu şekillenecek. İlk etapta Galatasaray’ın baskısını kırarak sonuç almayı planlayan Güneş, işler yolunda giderse Cenk’i kulübeden sahaya sürecek.

Tecrübeli teknik adam derbi öncesinde sistem üzerinde değişiklik yapmayı düşünmüyor. Güneş, takımdan rakip yarı alanda ve rakip kale önünde çoğalmasını istiyor. Galatasaray’ın tüm yönlerini inceleyen Beşiktaş teknik heyeti, özellikle savunma zafiyetlerinden faydalanmak istiyor. Ghezzal’ın yokluğunda sağ kanatta kimin oynayacağı ise merak konusu.

Formaya aday isimler ise Redmond, Muleka ve N’Koudou. Güneş’in, Muleka’ya daha pozitif baktığı ve bitiriciliğinden faydalanmak istediği öğrenildi. Muleka’nın gole yakın bir grafik çizmesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekibin beklerine geniş alan vermeyeceğini düşünen Güneş, Weghorst’u da bu hamleyle kale önünde desteklemiş olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN