Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yola devam edilmeyecek

Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yola devam edilmeyecek

Trendyol Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Siyah-Beyazlı yönetim, Başakşehir beraberliğinin ardından gelecek sezon Fernando Santos ile yola devam etmeme kararı aldı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, Omar Colley'in golüyle uzun süre önde götürdüğü maçta galibiyete uzanamadı. Başakşehir, eski Beşiktaşlı Emirhan İlkhan'ın son dakikada kaydettiği golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

Resim

Beşiktaş, Başakşehir beraberliğinin ardından radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Sahadaki kötü futbolun faturası ise Fernando Santos'a kesildi. Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Beşiktaş’ta Fernando Santos, yeni sezonda olmayacak. Siyah-Beyazlı yönetim şimdiden teknik direktör arayışına başlamış durumda.

Beşiktaş ile 15 maça çıkan Fernando Santos, %33 ile Süper Lig'de üç puanlı döneme geçilen 1987/88'den bu yana Beşiktaş'ın başında en düşük galibiyet yüzdesinde kalan teknik direktör konumunda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN