Beşiktaş'tan flaş hamle! Yeni teknik direktörleri belli oldu... Ahmet Nur Çebi görüştü, efsane hoca geri dönüyor!

Beşiktaş'tan flaş hamle! Yeni teknik direktörleri belli oldu... Ahmet Nur Çebi görüştü, efsane hoca geri dönüyor!

Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Beşiktaş'ta hoca arayışı devam ediyor. Şuanlık Burak Yılmaz ve ekibine güvenen Siyah-Beyazlı ekipten flaş hamleler peş peşe geliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi efsane hocayla temasa geçti. Görüşmeler başladı! Beşiktaş'ın efsanevi hocası takıma geri dönüyor. İşte Ahmet Nur Çebi'nin hoca adayları...

Ligde istediği başarıyı bir türlü yakalamayan Beşiktaş'ta hoca arayışı devam ediyor. Şenol Güneş ile yolları ayırdıktan sonra bir türlü istediği performansı yakalayamayan Siyah-Beyazlı ekipten ilk flaş hamle geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi efsane hoca için harekete geçti. Beşiktaş taraftarı bu hocanın ismini duyunca sevince boğulacak. İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü...

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler peş peşe geliyor.

Lider Galatasaray'ın 12 puan gerisinde yer alan siyah beyazlılar, Antalya deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.

hghg-2023-11-05t153901-320.jpg

Avrupa ve ligde istediği başlangıcı yapamayan Kartal, Şenol Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Burak Yılmaz'ı getirdi. Ancak bir türlü istediği yükselişi yakalayamayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'den flaş bir hamle geldi.

BAŞKAN ÇEBİ'DEN FLAŞ HAMLE! EFSANE HOCA GERİ DÖNÜYOR

Bir yandan Beşiktaş başkanlığı için çalışmalarına sürdürürken bir yandan da hoca arayışında olan Ahmet Nur Çebi'den flaş bir hamle geldi. Ahmet Nur Çebi, Bir dönem Fenerbahçe'yi ve Alman Milli Takımı ile Dünya Kupası kazanan Joachim Löw'le anlaşmak için harekete geçti.

ghghhg-74.jpg

TEKRARDAN TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK

Hürriyet'in haberine göre, seçim hazırlıklarını sürdüren Emre Kocadağ da camianın içinden ve şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'la temasa geçti.

Beşiktaş'ta hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan Yalçın'ın Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN