Burak Yılmaz'dan hakemlere çok sert eleştiri geldi! 'Beşiktaş'ı harcamak bu kadar kolay mı?'

Burak Yılmaz'dan hakemlere çok sert eleştiri geldi! 'Beşiktaş'ı harcamak bu kadar kolay mı?'

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Antalyaspor maçındaki hakem kararlarına eleştiride bulunarak, hakemlerin keyfine göre doğradığını söyledi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşme yapacağını aktaran Yılmaz, "Ben yarın saygılı bir şekilde başkanımın elini öper, ayrılırım. Ama kalıyorsam da birkaç isteğim olacak" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor’a 3-2 mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, hakem yönetimine tepki gösterdi.

burak1.jpg

Federasyona da eleştiride bulunan Yılmaz, yabancı hakem yerine Türk hakemlerine destek verdiklerini ancak sahada doğrandıklarını vurgulayarak, "Keyfine göre 2 hafta maç verme. Beşiktaş’ın penaltısını vermemek bu kadar kolay mı? Bu kadar mı kolay. Nasıl ağabey ya. ’Biz güveniyoruz, inanıyoruz, Türk hakemleri’ diyorlar. Yabancı hakem diye bağırıyorlar, ’Hayır bu bizim insanımız’ diyoruz. Ama keyfine göre, bir maç bizi doğra, bir maç şunu doğra. Böyle bir şey yok. Fenerbahçe de şikayet edecek, Galatasaray da şikayet edecek, bizi yapılanları görüyorsunuz. Bu nedir? Beşiktaş’ta kaos var, biz de vuralım. Beşiktaş’ta kaos falan yok. Şimdi başkanımla görüşeceğim, hiç merak etmesin herkes. Ben yarın başkanıma saygılı bir şekilde elini öper ayrılırım. Ama kalıyorsam da birkaç isteğim olacak. Çok net" ifadelerini kullandı.

burak2.jpg

Burak Yılmaz, devre arasında Eric Bailly'yi Tayfur Bingöl'e yönelik eylemi sonrasında oyundan aldığını açıkladı. Soyunma odasında yaşananlara ilişkin Burak Yılmaz "Beşiktaş forması benim için galibiyetten, 3 puandan, benim teknik direktörlük hayatımdan daha değerli. Ben arkadaşlarıma bu formayı veriyorsam elim titreyerek veriyorum. Onlar öyle kullanıp geri vermemeli. Verdiysem geri almasını da bilirim. Formayı verdim, kullanamayanlara saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar alırım. Hiçbir şey umrumda değil. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun. Sakatlık durumu yoktu, yakışıksız hareketi nedeniyle oyundan aldım. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN