Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı resmen açıklandı! Yeni adresi herkesi şaşırttı! 2.5 yıllık sözleşme!

Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı resmen açıklandı! Yeni adresi herkesi şaşırttı! 2.5 yıllık sözleşme!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın hemen öncesinde İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırtan golcü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yeni durağı belli oldu. Portekizli yıldızın 2.5 yıllık sözleşmeye imza attığı öne sürüldü.

Arjantin'in zaferiyle sonuçlanan 2022 Dünya Kupası'nda 'kulüpsüz tek oyuncu' olarak kayıtlara geçen Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı resmen açıklandı. Turnuva öncesinde İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırtan golcü futbolcunun yeni durağının hangi takım olacağı bir süredir merak konusuydu. Yıldız ismin yeni durağı belli oldu.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın Arjantin'in zaferiyle sonuçlanmasının ardından futbolseverlerin gözü Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'ya çevrildi.

2022 Dünya Kupası'ndaki 'kulüpsüz tek oyuncu' olarak kayıtlara geçen 37 yaşındaki golcü futbolcunun yeni durağı merak konusu olmuştu. Portekizli dünya yıldızının yeni takımı belli oldu.

Dünya Kupası'nın hemen öncesinde yıllardır rekabet içinde olduğu Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile aynı reklam çekiminde yer alarak dikkatleri üzerine çeken Portekizli yıldız, turnuva öncesinde İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

5944852.jpg

ARABİSTAN İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; 1 Ocak'ta Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imza atacağı olan ve imza karşılığında yıllık 200 milyon euro toplamda ise 500 milyon euro kazanacağı iddia edilen yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Al-Nassr'a transfer olacağı yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayarak "Hayır, bu doğru değil" ifadelerini kullanmıştı.

Ronaldo'dan Dünya Kupası'na veda mesajı: Ne yazık ki rüya sona erdi

2022 Dünya Kupası'nda 'kulüpsüz tek futbolcu' olarak kayıtlara geçen ve turnuva sonunda Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olacağı öne sürülen golcü futbolcu, söz konusu iddiaların ardından formunu korumak için eski takımı, İspanyol devi Real Madrid'in Valdebebas'taki tesislerinde antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.

SÜRPRİZ GELİŞME

37 yaşındaki yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda kolundaki saatte 2012-2013 sezonunda Real Madrid forması giydiği dönemde Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a attığı kafa golünün fotoğrafına yer vermesi pek çok kullanıcı tarafından 'Ronaldo Real Madrid'e transfer olacak' şeklinde yorumlanırken sürpriz bir gelişme yaşandı.

YENİ DURAĞI BELLİ OLDU

Suudi Arabistan basınından Ariyadhiah'ın haberine göre Cristiano Ronaldo, Arabistan temsilcisi Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

CBS Sports'un haberine göre ise Ronaldo, Al Nassr takımından yıllık 75 milyon dolar kazanacak.

Al-Nassr'ın yarın akşam 20.30'da Al-Khaleej ile karşılaşacağı maçın ardından Cristiano Ronaldo'yu resmi olarak duyurması bekleniyor.

Arabistan'a transfer olacağı iddia edilmişti! Ronaldo'nun yeni takımı resmen açıklandı: Dünya devine imzayı atıyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN