Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını resmen açıkladı! "Aldığım bilgilere göre..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını resmen açıkladı! "Aldığım bilgilere göre..."

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın sona ermesiyle futbolseverlerin gözü Portekizli dünya yıldızı Ronaldo'ya çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 Dünya Kupası'ndaki 'kulüpsüz tek oyuncu' olarak kayıtlara geçen 37 yaşındaki golcü futbolcunun yeni takımını açıkladı.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği 2022 Dünya Kupası'nın Arjantin'in zaferiyle sonuçlanmasının ardından futbolseverlerin gözü Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. 2022 Dünya Kupası'ndaki 'kulüpsüz tek oyuncu' olarak kayıtlara geçen 37 yaşındaki golcü futbolcunun yeni takımını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.

Dünya Kupası'nın hemen öncesinde yıllardır rekabet içinde olduğu Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile aynı reklam çekiminde yer alarak dikkatleri üzerine çeken Portekizli yıldız, dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği turnuvada 3-2 sona eren Gana maçının hemen öncesinde İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

Ronaldo'dan Dünya Kupası'na veda mesajı: Ne yazık ki rüya sona erdi

2022 Dünya Kupası'nda 'kulüpsüz tek futbolcu' olarak kayıtlara geçen ve turnuva sonunda Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olacağı öne sürülen golcü futbolcu, formunu korumak için eski takımı, İspanyol devi Real Madrid'in Valdebebas'taki tesislerinde antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.

rte.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RONALDO'NUN YENİ TAKIMINI AÇIKLADI

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsü'ndeki "İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Erdoğan'a Programı"nda, gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; 1 Ocak'ta Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imza atacağı ve imza karşılığında yıllık 200 milyon euro toplamda ise 500 milyon euro kazanacağı iddia edilen ancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Al-Nassr'a transfer olacağı yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayarak "Hayır, bu doğru değil" ifadelerini kullanan Ronaldo'nun yeni takımını açıkladı.

"ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE..."

Ronaldo'nun Arap temsilcisine transfer olacağı yönündeki iddiaları doğrulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ronaldo'yu harcadılar. Ronaldo'ya maalesef siyasi yaptırım uyguladılar ve Ronaldo gibi bir futbolcuyu kalkıp ikinci yarıda sokmak, ikinci yarıda 15 dakika, yarım saat sokmak, o onun hem psikolojisini hem bütünüyle enerjisini alıp götürdü. Orada Ronaldo ile Messi'yi kıyaslamak yerine artık öyle veya böyle Ronaldo şimdi aldığım bilgilere göre Suudi Arabistan'a gidiyor. Filistin davasına sahip çıkan birisidir Ronaldo. Şimdi artık gelecekle ilgili Mbappe, gelecekte o var." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN