Dursun Özbek'ten 45 milyon euro'luk transfer hamlesi! 5 yıldızla anlaşmaya vardı

Dursun Özbek'ten 45 milyon euro'luk transfer hamlesi! 5 yıldızla anlaşmaya vardı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek iç transferde Muslera, Barış Alper Yılmaz, Torreira, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı. İşte Sarı Kırmızılı kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 yenen Galatasaray'da transfer çalışmalarına start verildi. Dursun Özbek ve yönetiminin ilk hedefi iç transferdeki yıldızlar...

FERNANDO MUSLERA İLE 1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Sarı-Kırmızılılar şimdi de iç transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Gündemin ilk maddesinde ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera var. Erden Timur, 37 yaşındaki file bekçisiyle birçok konuda anlaşmaya vardıklarını ve çok yakında kontrat görüşmelerinin olumlu şekilde sonuçlanacağını söyledi. Galatasaray’ın, Muslera ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalaması, senelik ücretin de 1.5-2 milyon Euro bandında olması bekleniyor.

muslera.jpg

TORREİRA'YA 3.2 MİLYON EURO'LUK MAAŞ

Galatasaray’daki iç transfer operasyonu bununla da sınırlı değil. Çünkü sadece sözleşme bitiş süresi yaklaşanlar değil, mevcut maaşından memnun olmayan isimler de var. Bunlardan birisi de Lucas Torreira. Takımın orta sahadaki dinamosu, 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret karşılığında oynuyor. 2 yıllık daha mukavelesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun hem sözleşme süresi uzatılacak hem de kazancı 3.2 milyon Euro seviyesine çekilecek. Bu anlaşmayla birlikte İtalyan kulüplerinden teklifler alan Torreira’nın Galatasaray’daki geleceği de garanti altına alınacak.

BARIŞ ALPER YILMAZ TAMAM

Takımda en az kazanan isimlerin başında gelen Barış Alper Yılmaz’a da bir zam daha geliyor. Sezon başında 4 milyon TL olan ücreti 7 milyon TL’ye çıkarılan 23 yaşındaki futbolcunun yeni ücretinin 15 milyon TL bandında olacağı tahmin ediliyor. Torreira ile Barış’ın yenilenen kontratlarının önümüzdeki günlerde açıklanması planlanıyor.

ABDÜLKERİM BARDAKCI VE KAAN AYHAN'DA SORUN YOK

Galatasaray’da savunmanın kilit oyuncularından Abdülkerim ve Kaan Ayhan’la da sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Abdülkerim’le mutabakat sağladı, Kaan’la da kısa süre içinde anlaşma yapılacağı bildirildi.

kaan-ayhan.jpg

DURSUN ÖZBEK: MUSLERA İLE GÖRÜŞTÜM

Konu hakkında konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Oyuncularımızın yeni sözleşmeleri konusunda çalışmalarımız sonuçlandı. Muslera'yla ben bizzat görüştüm. Bu konuyla ilgili Erden kardeşim de gerekli açıklamaları yaptı. Bir problem yok. 1+1 yıllık bir sözleşme olacak. Torreira ve Barış Alper ile de yeni sözleşme imzalayacağız" ifadelerini kullandı.

İşte Galatasaray'ın sözleşmesini uzatacağı 5 yıldızın güncel piyasa değerleri:

Muslera: 1,5 milyon euro
Abdülkerim Bardakcı: 10 milyon Euro (İnter ve Dortmund'un transfer listesinde)
Torreira: 16 milyon Euro (Napoli ve Lazio'nun transfer listesinde)
Kaan Ayhan: 4,5 milyon euro
Barış Alper Yılmaz: 13 milyon euro (Lazio'nun transfer listesinde)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN