Erden Timur çifte bombayı patlatıyor! Biri dünya yıldızı diğeri Beşiktaş'ın eski yıldızı! Aslan şampiyonluk için kolları sıvadı!

Erden Timur çifte bombayı patlatıyor! Biri dünya yıldızı diğeri Beşiktaş'ın eski yıldızı! Aslan şampiyonluk için kolları sıvadı!

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, şampiyonluk hamlesi için düğmeye bastı. Aslan, iki yıldızı resmen gözüne kesttirdi.

Kış transfer sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan iki yıldızı resmen gözüne kestirdi.

Milli araya Hatayspor mağlubiyeti ile giren Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu sezonda da şampiyonluğa ulaşmak için kolları sıvadı. Aslan, şampiyonluk hamlesi için resmen çalışmalara başlayarak adeta seferberlik ilan etti.

Kış transfer döneminde orta sahasını güçlendirmeyi amaçlayan Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Leicester City formasını terleten 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi'yi gündemine alan sarı-kırmızılı ekip, Nijeryalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu bu sezon İngiliz ekibinde 15 maçta görev alırken takımına 3 gol 4 asistlik katkı sundu.

Sarı-kırmızılı ekibin bu transferi bitirmek için kısa süre içerisinde resmi girişimlere başlaması beklenirken Galatasaray, bir yandan da golcü transferi için düğmeye bastı.

Wilfred Ndidi kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor? | Biyografisi ve kariyeri... - Son d...

Arjantinli yıldız golcü Icardi'nin alternatifi olabilecek kaliteli golcü arayan Galatasaray, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti. Bu sezon Ziyech, Tete ve Bakambu'da yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, kadrosuna yeni bir golcü katmak istiyor.

Sarı-kırmızılı ekip, bu doğrultuda geçen sezonun ilk yarısında kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten Hollandalı golcü Weghorst için nabız yoklamaya başladı. Hollandalı golcünün transferini fırsat transferi olarak gören sarı-kırmızılı ekibin, yıldız golcü ile kısa süre içerisinde masaya oturması bekleniyor.

Beşiktaş'ta 18 maçta görev alarak takımına 9 gol 4 asistlik katkı sunan yıldız golcü, kış transfer sezonunda ise Beşiktaş'tan ayrılarak İngiliz devi Manchester United'a imza atmış ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Weghorst Manchester United Yolunda

Bu sezon Alman ekibi Hoffenheim forması altında 11 maçta görev alan golcü futbolcu, yalnızca 3 gol atarken 1 de asiste imza attı. Yıldız golcünün güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN