Erden Timur Livakovic'in yediği yumruğu masumlaştırdı Fenerbahçe camiası ortalığı yıktı

Erden Timur Livakovic'in yediği yumruğu masumlaştırdı Fenerbahçe camiası ortalığı yıktı

'Mevzu Fenerbahçe' programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Ahmet Konanç, Erden Timur'un Livakovic hakkında sarfettiği sözlerle ilgili 'Galatasaray'ın bir yöneticisi kalkıp Livakovic'in yediği yumruğu normalleştiriyor' ifadelerini kullandı. İşte Konanç'ın değerlendirmeleri...

ERDEN TİMUR'UN LİVAKOVİC AÇIKLAMASI TEPKİ TOPLADI

Erden Timur Livakovic'e yumruk atan şahıs için 'belki olayları yatıştırmak için sahaya girmiştir' diyerek olayları masumlaştırmaya çalıştı. Erden Timur, 'Galatasaray-Fenerbahçe derbisine şampiyon olarak çıkarsak gerginlik falan olmaz' dedi, yani Fenerbahçe için iddialı gelmesin mesajı verdi! Erden Timur Fenerbahçeli 3 futbolcunun PFDK'ya sevk edileceğini söyledi, içeriden haber almış, kendisine bilgi sızdırılmış bu apaçık belli.

depophotos-18193883.jpeg

ALİ KOÇ YETKİYİ VERİN BU İŞİ BİTİRELİM DEDİ

Ali Koç kongre üyelerine çağrıda bulunarak 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul için çoğunluğun sağlanmasını istedi. Ali Koç '2 Nisan'da bize bu yetkiyi verin biz bu işi bitirelim' diyor. Bu toplantıya Aziz Yıldırım gelmeyecek. Sayın Yıldırım ligden çekilme oylamasına katılmayacak, hatta Aziz Yıldırım ve kurmayları bu fikre sıcak bakmıyor. Aziz Yıldırım, Ali Koç'un yeni dönemde olmayacağını bildiği için kendisi başkanlık için adaylığını koyacak.

SEN İYİ KALECİ DEĞİLSİN UĞURCAN ÇAKIR

Türkiye Milli Takımı Avusturya'dan 6 gol yiyor bugün bir gazete İrfan Can Kahveci ve Mert Müldür'ün fotoğrafını koyup 'hüsran' diye manşet atıyor. Neden bu fotoğrafta sadece Fenerbahçeli futbolcular kullanıldı? Kalesine 9 şut gelen Uğurcan Çakır 6 tane gol yedi, neden Uğurcan Çakır yoktu o fotoğrafta? Galatasaray'dan 5, Fenerbahçe'den 3 yiyen Uğurcan Çakır nasıl milli takım kalecisi oluyor? Bir de Uğurcan aylar önce 'ben buradayım hem Trabzonspor'da hem milli takımda çok iyi oynuyorum Mert Günok nasıl 1.kaleci oluyor' diye hadsizlik yapmıştı.

SERDAR AZİZ VE SAMET AKAYDIN FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK

Fenerbahçe 3 Nisan'da oynayacağı Adana Demirspor maçı öncesinde King ve Luan Peres haricinde tam kadro. Bonucci, Söyüncü, Becao hepsi antrenmanlara çıktı Ferdi Kadıoğlu ise çıkmaya hazır. Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'nün bonservisini almak istiyor ama bu adımlarını sezon sonunda atacak. Oosterwolde satılabilir, Serdar Aziz'le yollar ayrılacak. A.Madrid Çağlar için 15 milyon euro istiyor. Pana'dan Samet Akaydın da geri dönecek ama Samet'in Fenerbahçe'de bir geleceği yok.

DZEKO'YA 11 MİLYON EURO MAAŞ TEKLİF ETTİLER

Trabzonspor maçında yaşadığı olaylar yüzünden Livakovic'in Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ortaya çıktı. Livakovic şimdilik ikna olmuş durumda, oyuncu İstanbul'a geri dönecek ama tecrübeli kaleci sezon sonunda takımdan ayrılabilir. Dzeko için Arabistan kulüpleri 11 milyon euro'luk maaş teklifinde bulundu. Dzeko Fenerbahçe'de şampiyon olamazsa gidebilir, ama şampiyon olursa belki 1 yıl daha sözleşmesini uzatabilir.

Fenerbahçe Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu'ndan birini satarsa Levent Mercan'ı transfer edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN