Fenerbahçe onsuz kazanamıyor! Onunla çıktığı tüm maçları aldı... Oynamadığı 5 maçta ise...

Fenerbahçe onsuz kazanamıyor! Onunla çıktığı tüm maçları aldı... Oynamadığı 5 maçta ise...

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda Galatasaray'ın önünde bulunarak oturan Fenerbahçe'de sezon başında takıma katılan yıldız isim performansıyla göz dolduruyor.

Geride kalan sezonda deneyimli teknik adam Jorge Jesus idaresinde ligde ikinci olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda da zafere ulaşarak kupayı müzesine getirmişti. Sezon sonunda Jesus'la yolların ayıran Fenerbahçe, yeni sezonda mutlak olarak şampiyonluk parolasıyla sezona girdi.

jesus.jpg

Deneyimli teknik adam Jorge Jesus'un takımdan ayrılmasının ardından yerine geçen tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal, Sarı-Lacivertli ekibin başına 3.kez geçti. İsmail Kartal Fenerbahçe'nin başında ilk kez transfer dönemi geçirirken, kadroya katılan yıldız isimlerle Sarı Kanarya adından söz ettirmeyi başardı.

iso1-001.jpg

Tecrübeli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, kariyerleri başarılarla dolu oyunculara Sarı-Lacivertli formayı giydirerek sezona şampiyonluk parolasıyla başladı. Edin Dzeko, Dusan Tadic, Szymanski, Becao, Djiku gibi isimleri transfer eden Fenerbahçe, bu oyuncuların iyi performansı ardından ligde liderlik koltuğuna oturdu.

dzeko-001.jpg

Sezon başında takıma katılan bütün yıldızların yanında bir isim gösterdiği performansla adeta Sarı-Lacivertli takımın galibiyetlerinde direkt etki etmeyi başararak taraftar ve camiasını memnun etmeyi başardı.

fred.jpg

Yaşadığı sakatlığın ardından Fenerbahçe formasını 5 hafta giyemeyen Fred'in yokluğunda neredeyse galibiyet alamayan Sarı-Lacivertliler, tecrübeli orta sahanın yokluğunu çok hissetti. Manchester United'dan transfer edilen Brezilyalı Fenerbahçe formasını giydiği 16 karşılaşmada Sarı-Lacivertliler sahadan galibiyetle ayrıldı. Fred'in oynamadığı 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alan Fenerbahçe, 3 mağlubiyet ve 1 de beraberlikle sahadan ayrıldı.

fred3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN