Fenerbahçe'de büyük kriz başladı! O futbolcuların sözleşmeleri feshedilecek

Fenerbahçe'de büyük kriz başladı! O futbolcuların sözleşmeleri feshedilecek

Transfer sezonunun bitmesine son günler kala spor gündemini sarsan haberler gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan bazı oyuncular ile yolları ayırma isteği üzerine kriz patladı. Yeni kadrosuyla şampiyonluk yolunda ilerlemeyi hedefleyen sarı lacivertlilerde bazı oyuncular için sözleşmeler fesh edilebilir. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe'de birbirinden önemli kararlar alınıyor. Transfer sezonunun bitimine son 4 gün kala bazı oyuncular ile sorun yaşamaya başladı. Yeni bir kadro oluşturan sarı lacivertliler birçok transferi başarıyla tamamlarken, bu kez sorun yaşadı.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER KRİZİ

Transfer sezonunda oldukça hareketli hamlelerde bulunan Fenerbahçe son 4 gün içerisinde elinden geleni yapmaya devam ediyor. Kadrosunda büyük değişikliklere giden sarı lacivertli kulüp, dünya yıldızlarını kadrosuna katmaya devam ederken kadrosundan göndereceği isimleri de yavaş yavaş paylaşıyor.

Fenerbahçe yönetimine göre Luan Peres, Samet Akaydin, Nazım Sangare ve Burak Kapacak'ı kiralık ya da bonservisli bir şekilde göndermeyi planlıyor. Listede yer alan 4 futbolcunun da takımdan ayrılmak istememesi üzerine yönetimin eli kolu bağlandı. Bu durumda son tercih ise sözleşme feshi olarak gözüküyor.

bd6fde10-cce5-4884-af18-bb341bac64a1.jpg

FENERBAHÇE'DEN GÖNDERİLECEK FUTBOLCULAR

Fenerbahçe yönetiminin göndermek istediği futbolcuların sezonluk analizi şu şekilde;

  • Yönetimin göndermek istediği 29 yaşındaki Luan Peres, bu sezon içerisinde sadece 3 kez forma giydi.
  • Nazım Sangare ise bu sezon boyunca hiç bir maçta oynamadı.
  • 23 yaşında olan genç oyuncu Burak Kapacak ise bu sezon bir maçta sadece 10 dakika kadar yer aldı.
  • Geçtiğimiz sezonda devre arası Adana Demirspor'dan transfer edilen Samet Akaydın ise çıktığı 2 karşılaşmada toplamda 62 dakika forma giyme şansı buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN