Fenerbahçe'den Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Fırtınanın eski yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor...

Fenerbahçe'den Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Fırtınanın eski yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor...

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde çıktığı tüm maçları kazanarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Fenerbahçe, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde 18'de 18 yaparak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Fenerbahçe, kış transfer dönemi için şimdiden harekete geçti. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor'un eski yıldızını gözüne kestirdi.

2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, kış transfer sezonu için şimdiden harekete geçti.

Süper Lig'de 9'da 9 yaparak başlayan ve böylece Süper Lig tarihinin en iyi başlangıcını yapan sarı-lacivertli takım, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Pendikspor'un konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli takım, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için şimdiden transfer için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Serdar Aziz ve Luan Peres'in yaşadığı sakatlıkların ardından savunmaya takviye yapmayı hedefleyen Fenerbahçe, Trabzonspor'un eski yıldızı Ahmetcan Kaplan'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Geçen sezon 9,5 milyon euro karşılığında Trabzonspor'dan ayrılarak Hollanda'da devi Ajax'a imza atan genç savunma oyuncusu, yaşadığı sakatlık nedeniyle Hollanda ekibinde forma şansı bulamadı.

Hollanda temsilcisinde forma şansı bulmakta zorlanan 20 yaşındaki savunma oyuncusu için Fenerbahçe'nin yarım sezonluk kiralama teklifinde bulunacağı ileri sürüldü.

Ahmetcan Kaplan forma bekliyor! Karar yakında verilecek - Futbol Haberleri

Takımdak yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen İsmail Kartal'ın Samet Akaydin ile birlikte Ahmetcan Kaplan'ı rotasyonda kullanmak istediği belirtildi. Genç savunma oyuncusunun ise Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN