Fenerbahçe'nin 18 milyon euroluk yıldızı İtalya yolcusu! Ali Koç'u bizzat aradılar: İmzası an meselesi...

Fenerbahçe'nin 18 milyon euroluk yıldızı İtalya yolcusu! Ali Koç'u bizzat aradılar: İmzası an meselesi...

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde de yoluna tam gaz devam ediyor. Takımda yer alan bazı oyuncular ise dev kulüplerin radarına girmiş durumda. Son olarak sarı-lacivertli ekibin 18 milyon euroluk yıldızına İtalya devi talip oldu. Başkan Ali Koç'u bizzat aradılar. İmzası an meselesi! Fenerbahçe'nin kasasına 30 milyon euro girecek.

Fenerbahçe hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de gösterdiği performansla beğeni toplamaya devam ediyor. İsmail Kartal yönetimi ile büyük çıkış yakalayan sarı-lacivertli ekipte takımdan gideceklerin listesi belli olmaya başladı. Son olarak gelen transfer haberi taraftarları üzecek cinsten. Fenerbahçe'nin 18 milyon euroluk yıldızı İtalya yolcusu! Ali Koç'u bizzat aradılar.

İTALYA DEVİ KAPIYI ÇALDI

Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe'de bu sezon birçok yerli ve yabancı oyuncular performanslarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibe geldiğinden bu yana inişli çıkışlı performans gösteren yıldız orta saha için İtalya devi devreye girdi.

yeni-proje-2024-03-22t113149-302.jpg

18 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; İtalya devi Milan'ın Sebastian Szymanski için Fenerbahçe'nin kapısını 18 milyon euro teklif götürdüğü belirtildi. Başkan Ali Koç ise bu teklifi yetersiz bulduğu ve 28 milyon euro istediği ifade edildi.

yeni-proje-2024-03-22t113201-517.jpg

ALİ KOÇ'UN BİZZAT ARADILAR! İMZASI AN MESELESİ

İsmail Kartal'ın yıldızı olarak görülen Szymanski'nin transferi merak konusu olurken Milan'ın yeni bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalıcağı öğrenildi. Ali Koç'un istediği rakam verilecek. Yıldız oyuncunun imzası an meselesi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN