Galatasaray Brezilya'nın 'Yeni Neymar'ını' bitiriyor! Aslan'a 17 milyon euroluk golcü: 20 yaşında 54 gol 11 asist!

Galatasaray Brezilya'nın 'Yeni Neymar'ını' bitiriyor! Aslan'a 17 milyon euroluk golcü: 20 yaşında 54 gol 11 asist!

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başladı. Aslan, gözünü Brezilya'ya dikti.

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı hücum oyuncuları Ziyech, Tete, Halil Dervişoğlu ve Bakambu'dan beklenen katkıyı alamayan Galatasaray, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde gol yollarını güçlendirme kararı aldı. Arjantinli golcü Icardi'ye alternatif olabilecek bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Brezilya'nın genç yeteneğini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup çıkmayı ve tarihi zaferlerine bir yenisini daha eklemeyi hedefleyene Galatasaray, aynı zamanda Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlıyor. Bu hedeflerine ulaşmak için alternatifli bir takım kurma kararı alan Galatasaray, gözünü Brezilya'ya dikti.

Brezilya'da küme düşen Santos'un birçok oyuncusuyla yollarını ayıracağı öne sürüldü. Bu oyuncuların başında ise 20 yaşındaki golcü futbolcu Marcos Leonardo'nun geldiği iddia edildi.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, Brezilya'da 111 yıl aradan sonra küme düşen Santos forması giyen Marcos Leonardo'yu kadrosuna katmayı hedefliyor. Sar-kırmızılı ekibin bu transferi devre arasında tamamlamayı hedeflediği ileri sürüldü.

'Geleceğin Neymar'ı olarak adlandırılan golcü futbolcu bu sezon Brezilya temsilcisinde 49 maçta görev alarak 21 gol 4 asiste imza attı. Aslan'ın Marcos Leonardo'yu kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber edeceği iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan Brezilyalı yıldızın transferini bitirmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekibin kış transfer sezonunun açılmasıyla Brezilya ekibine resmi teklifini yapması bekleniyor.

Futbol hayatı boyunca 168 maçta görev alan golcü futbolcu bu maçlarda 54 gol 11 asist kaydetti.

Marcos Leonardo eyes Roma: "I feel ready to play for a top club."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN