Galatasaray maçına saatler kala Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Galatasaray maçına saatler kala Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bu akşam deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak Trabzonspor, dev maça saatler kala yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında bu akşam Galatasaray'ın konuğu olacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Dev maça saatler kala bordo-mavili ekipte sürpriz bir ayrılık yaşandı. Karadeniz ekibinin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Marc Bartra, Flavio ve Dorukhan Toköz ile yolları ayıran Trabzonspor'da bir yolcu daha belli oldu. Bordo-mavili ekibin, transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Fanatik'ten Sefa Can Konuksever'in aktardığına göre; Trabzonspor, Uruguaylı golcü futbolcu Maxi Gomez ile yollarını ayırdı.

Bordo-mavili ekibin İspanyol ekibiyle anlaşmaya vardığı belirtilirken Cadiz'in golcü futbolcunun maaşının tamamına yakınını ödeyeceği ileri sürüldü. Maxi Gomez'in transferinde satın alma opsiyonunun bulunduğu vurgulandı.

Hedefim Dünya Kupası" - Son Dakika Haberleri

Geçen sezon yaz transfer döneminde 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Valencia'dan Trabzonspor'a transfer olan 37 yaşındaki Uruguaylı golcü futbolcu, bordo-mavili forma altında 35 maçta görev alırken 7 gol 8 asistlik katkı sundu. Karadeniz ekibinin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN