Galatasaray transfer dönemi bombasını patlattı! Okan Buruk istedi eski yıldız takıma geri dönüyor

Galatasaray transfer dönemi bombasını patlattı! Okan Buruk istedi eski yıldız takıma geri dönüyor

Galatasaray transfer dönemi bombasını resmen patlattı! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk istedi! Eski yıldız takıma geri dönüyor...

TUNACAN ATALAY

KARAR'ın edindiği bilgiye göre; Galatasaray, İtalya'nın Genoa takımında kiralık olarak forma giyen Berkan Kutlu'yu takıma geri çağırdı. Teknik Direktör Okan Buruk'un özel isteği üzerine yapılan bu hamle ile milli oyuncu Berkan Kutlu, Türkiye'ye dönmek için hazırlıklara başladı. Berkan Kutlu'nun kısa süre içinde Türkiye'ye gelerek Galatasaray ile antrenmanlara başlaması bekleniyor.

ALANYASPOR'DA YILDIZI PARLADI

berkan-kutlu.jpg

Berkan Kutlu, Genoa'da bu sezon 8 maçta forma giydi ve toplamda 716 dakika sahada kaldı. 25 Ocak 1998 doğumlu olan Kutlu, orta saha mevkiinde görev yapıyor. Genoa'daki performansı ile dikkat çeken Kutlu, daha önce Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor forması da giymişti. Alanyaspor'daki döneminde özellikle Galatasaray'a attığı golle adından söz ettirmişti.

KARİYERİNE SİON'DA BAŞLAMIŞTI

berkan-kutlu-1.webp

Berkan Kutlu'nun futbol kariyeri, İsviçre'nin Sion takımının altyapısında başladı ve ardından FC Monthey'e transfer oldu. Daha sonra FC Sion'un U21 takımında forma giyen Kutlu, buradaki performansıyla A takıma yükseldi ve 2020 yılında Alanyaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Şimdi ise Galatasaray'ın çağrısıyla Türkiye'ye dönüş yaparak Süper Lig'deki kariyerine devam edecek. Bu transfer, Galatasaray'ın orta saha bölgesine güç katması ve Okan Buruk'un takımı daha da güçlendirmesi açısından önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN