Galatasaray 'Yeni Muslera'yı buldu! Aslan'a 24 milyon euroluk eldiven: Icardi aracı olacak...

Galatasaray 'Yeni Muslera'yı buldu! Aslan'a 24 milyon euroluk eldiven: Icardi aracı olacak...

2011 yılından bu yana kalesini emanet ettiği Muslera ile vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray, yeni kalecisini şimdiden belirledi. Sarı-kırmızılı ekip,24 milyon euroluk eldiveni kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon sonunda 37 yaşındaki tecrübeli eldiven Fernando Muslera ile yolları ayırması beklenen Galatasaray, yeni kalecisini İtalya'da buldu. Aslan, 24 milyon euroluk eldiveni kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Uruguaylı eldiven Fernando Muslera'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 37 yaşındaki eldiven ile sözleşme yenileme konusunda kararsızlık yaşayan sarı-kırmızılı ekip, alternatif isimlere yöneldi. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekibin yeni eldiveni büyük oranda belli oldu.

2011 yılından bu yana kalesini emanet ettiği Uruguaylı yıldız ile sözleşme uzatması beklenmeyen Galatasaray, rotayı İtalya'ya kırdı. A Spor'un aktardığına göre; Aslan, Muslera'nın ayrılışı sonrasında kalesini emanet edeceği ismi ise şimdiden belirledi. Sarı-kırmızılı ekibin İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen 29 yaşındaki Arjantinli file bekçisi Juan Musso'yu gündemine aldığı ve tecrübeli kaleciyi kadrosuna katmayı amaçladığı iddia edildi.

Atalanta'nın 29 yaşındaki file bekçisinin bonservisi için 10 milyon euro talep ettiği iddia edildi. Sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli kaleciye yoğun ilgisinin bulunduğunu ve satın alma opsiyonlu kiralamak istediği aktarıldı.

Galatasaray'da Muslera'nın yerine Juan Musso geliyor!

Transferin netleşmesi için 8-10 gün gerektiği ve sarı-kırmızılı ekibin İtalyan ekibini ikna etmek için çabaladığı iddia edildi. 1,91 boyundaki Arjantinli file bekçisinin güncel piyasa değerinin 8 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu transferde Icardi'nin sarı-kırmızılı ekibe yardımcı olmayı amaçladığı ileri sürüldü.

Arjantinli eldiven bu sezon 16 maçta takımın kalesini korurken bu karşılaşmalarda 17 gol yedi. 7 maçta ise kalesini gole kapattı.

Yıldız eldiven için bugüne dek 24,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Aslan'ın tecrübeli eldiveni kadrosuna katmak için kısa süre içerisinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN