Galatasaray'a 39 milyon euroluk süperstar! Aslan kolları sıvadı: Yer yerinden oynayacak...

Galatasaray'a 39 milyon euroluk süperstar! Aslan kolları sıvadı: Yer yerinden oynayacak...

Bu akşam Şampiyonla Ligi'nde Bayern Münih'e konuk olacak Galatasaray, bir yandan rakibini mağlup etmenin hesaplarını yaparken bir yandan da kış transfer sezonu için çalışmalara başladı. Aslan, 39 milyon euroluk süperstarı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde Tete, Zaha, Angelino, Bakambu ve Icardi gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer sezonu için çalışmalara başladı. Aslan, 39 milyon euroluk süperstarı kadrosuna katmak için şimdiden kolları sıvadı.

Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta karşılaşmasında Almanya'da Bayern Münih ile karşılaşacak Galatasaray, bir yandan rakibini mağlup ederek gruptan çıkmanın hesaplarını yaparken bir yandan da kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor.

Bu sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar verim alamayan sarı-kırmızılı ekip, orta sahaya takviye yapma kararı aldı. Aslan bu doğrultuda gözünü İngiltere'ye dikti.

Fanatik'in haberine göre; Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, konuk olduğu The United Stand adlı YouTube kanalında, Galatasaray'ın kadrosuna katmayı amaçladığı yıldız futbolcuyu açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekibin yaz transfer döneminde İngiliz devi Manchester United formasını terleten Hollandalı yıldız futbolcu Donny van de Beek için girişimlerde bulunduğunu öne süren Romano, sarı-kırmızılı ekibin United ile anlaştığını ancak Hollandalı yıldız ile anlaşmaya varamadığını açıklayarak "Donny van de Beek ile Real Sociedad ilegilendi, ancak Manchester United, onların karşılayamayacağı bir dizi mali talepte bulundu. Daha sonra Galatasaray da istedi. Manchester United oyuncunun bunu kabul etmesini umdu, ancak Donny buna karşı çıktı." dedi.

Dony van de Beek'i neden aldık?" | Goal.com Türkçe

Bu sezon İngiliz devinde sadece 2 maçta forma şansı bularak 21 dakika sahada kalan Hollandalı yıldızın İngiliz devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Donny van de Beek'in takımdan ayrılacağını ööne süren Romano, orta sahaya takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray'ın, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için devre arasında yeni bir hamle yapmaya hazırlandığını ileri sürdü.

2020 yılında İngiliz devine transfer olan yıldız futbolcu, İngiliz devinde 62 maçta görev alırken takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek 39 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN