Galatasaray'a bir Arjantinli daha! Aslan 'Yeni Messi' için düğmeye bastı! Icardi devreye girecek yer yerinden oynayacak...

Galatasaray'a bir Arjantinli daha! Aslan 'Yeni Messi' için düğmeye bastı! Icardi devreye girecek yer yerinden oynayacak...

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak Avrupa basınında gündem olan Galatasaray, bu kez 'Yeni Messi' için düğmeye bastı. Icardi bu transfer için sarı-kırmızılı takıma yardımcı olacak.

Yarın akşam Trendyol Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ile mücadele edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takım, kış transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başladı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde gösterdiği performansla taraftarlarını sevindiren Galatasaray, kış transfer sezonu için düğmeye bastı. Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Zaha, Ziyech ve Tete gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak görkemli bir kadro kuran sarı-kırmızılı ekip, çalışmalara erkenden başladı.

Cimbom, Arjantin'de 'Yeni Messsi' olarak anılan genç yeteneği gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılı takım ilk transferini bitirmek için şimdiden kolları sıvadı.

Fanatik'in İspanyol basınından derlediği habere göre; Wilfried Zaha, Ziyech ve Tete'nin performansından memnun olmayan Galatasaray, hücum hattını güçlendirmeyi amaçlıyor. Gol yollarındaki oyuncular ile rekabete girecek genç bir futbolcu arayışında olan Galatasaray, gözünü Arjantin'e dikti.

Galatasaray'ın Arjantin devi River Plate formasını terleren 22 yaşındaki kanat oyuncusu Pablo Solari'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Galatasaray'ın hedefindeki isim River Plate'den Pablo Solari! - Galatasaray - Spor Haberleri

Sarı-kırmızılı ekibin genç yıldız için şimdiden piyasa araştırması yapmaya başladığı ileri sürüldü. Arjantinli yıldızın güncel piyasa değerinin 8 milyon euro olduğu öğrenildi.

Bu sezon River Plate forması altında 40 maçta görev alan genç yetenek, takımına 12 gol 11 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcu, geçen yıl yaz transfer döneminde 4.2 millyon euro bonservis bedeli karşışığında Şili ekibi Colo Colo'dan ayrılarak Arjantin devine imza atmıştı. Icardi'nin bu transferde Galatasaray'a yardımcı olabileceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN