Galatasaray'a şampiyonluk yolunda büyük darbe! Erden Timur bunu beklemiyordu: Gidiyor...

Galatasaray'a şampiyonluk yolunda büyük darbe! Erden Timur bunu beklemiyordu: Gidiyor...

Milli arada çalışmalarını Okan Buruk yönetiminde sürdüren Galatasaray'da yılız futbolcu veda niteliğinde açıklamalara imza attı. Yıldız orta saha oyuncusunun açıklamaları sarı-kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı.

Milli araya Hatayspor yenilgisi ile giren Galatasaray'ın yıldız ismi, veda niteliğinde açıklamalara imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isminin açıklamaları taraftarları şok içerisinde bıraktı.

Okan Buruk yönetiminde bu sezona başarılı bir başlangıç yaparak üst üste galibiyetlere imza atan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, milli araya Hatayspor mağlubiyeti ile girdi. 17 maç aradan sonra Süper Lig'de yenilgi yüzü gören sarı-kırmızılı takım büyük şok yaşadı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı Süper Lig'de ise üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlayan Galatasaray'ın yıldız ismi veda niteliği taşıyan açıklamalara imza attı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, Arjantin ekibi Boca Juniors formasını giymek istediğini açıkladı.

VEDA GİBİ AÇIKLAMA!

Uruguaylı oyuncu, "Boca'ya gitmek istediğim gün futbolla ilgili bir karar olmayacak, bu yürekten gelen bir karar olacak. Taraftarlar çılgınca. Tamamen farklı bir dünya" dedi.

Galatasaray'a Lucas Torreira şoku! | Goal.com Türkçe

Geçen yıl yaz transfer döneminde İngiliz devi Arsenal'den ayrılarak 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a imza atan yıldız orta saha oyuncusu, sarı-kırmızılı forma altında 51 maçta görev alırken 1 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, özellikle geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynamıştı.

Uruguaylı yıldızın sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra Arjantin ekibine imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN