Galatasaray'da Lucas Torreira depremi! Dev derbiye saatler kala! Veda gibi açıklama...

Galatasaray'da Lucas Torreira depremi! Dev derbiye saatler kala! Veda gibi açıklama...

Yarın akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Torreira depremi yaşanıyor. Aslan'ın yıldızı dev derbiye saatler kala sarı-kırmızılı camiayı şok eden açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'de yarın akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak Galatasaray'da Lucas Torreira depremi yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, veda niteliğinde açıklamalara imza atarak sarı-kırmızılı camiayı şok etti.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Galatasaray, yarın akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak. Sarı-kırmızılı ekibin Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, dev maça saatler kala ESPN'e konuşarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal'den Galatasaray'a transfer olan Uruguaylı yıldız, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

'ORADA OYNAMAK İÇİN ÖLÜYORUM'

Arjantin ekibi Boca Juniors'a transfer olmak istediğini açıklayan yıldız orta saha, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum. Başkan Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum. Çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evde olmayı, aileme yakın olmayı özledim. Her şeyin zamanı gelince gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bir futbolcu olarak hayal ettiğim her şey gerçekleşti. Güney Amerika'ya dönüşüm artık daha yakın." dedi.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Geçen yıl bazı Güney Amerika takımları ile konuşmalarım oldu ama şu an Galatasaray'da olmam gerekiyor. Galatasaray'da bana iyi davranan insanlara karşı minnettar davranmalıyım. Bunu hiç söylemedim ama ben bir Nacional taraftarıyım. Penarol'a çok saygı duyuyorum çünkü Penarol'da oynadım ve gerçekten en güzel deneyimlerden biriydi. Küçük yaşlarda Peñarol'da oynadım, sonra yedinci yaşıma girdim, biraz Penarol'daydım ve kulüp beni serbest bırakmaya karar verdi çünkü o zamanlar benden daha iyileri vardı"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN