Galatasaray'ın yıldızından 'veda' gibi paylaşım: Her şey için teşekkürler

Galatasaray'ın yıldızından 'veda' gibi paylaşım: Her şey için teşekkürler

Gelecek sezon Avrupa'ya transfer olacağı iddia edilen Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, bu iddiaları doğrular nitelikte bir paylaşıma imza attı. Sarı-kırmızılı kulübün yetenekli yıldızı "Bir futbolcu için Galatasaray forması altında geçen her sezon unutulmazdır. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her an benim için unutulmaz olacak. Her şey için teşekkürler" dedi. Kerem'in bu paylaşımı 'veda mesajı' şeklinde yorumlara neden oldu

Dün akşam Antalyaspor karşısında aldığı beraberlikle sezonu tamamlayan Galatasaray'da başkanlık seçimi yaklaşırken takımın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, 'veda mesajı' niteliğinde bir paylaşıma imza attı.

Sezonun sona ermesiyle beraber Avrupa'ya transfer olacağı öne sürülen Milli yıldız paylaşımında 'her şey için teşekkürler' ifadelerine yer verdi. 23 yaşındaki yıldızın bu paylaşımı sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından 'Galatasaray'a veda etti' şeklinde yorumlandı.

Kerem Aktürkoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Galatasaray Ailem, Sizleri kimi zaman sevindirdiğimiz ama bir çok zaman da üzdüğümüz bir sezonu geride bıraktık. Çalışıp, çabaladığımız ama hedeflerimizin uzağında kaldığımız bir sezon oldu. Her şeye rağmen inanılmaz desteğinizi hissetmediğim hiç bir an olmadı.

Bir futbolcu için Galatasaray forması altında geçen her sezon unutulmazdır. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her an benim için unutulmaz olacak. Her şey için Teşekkürler"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN