Helal olsun sana Mert Hakan Yandaş! Minik depremzedeye sahip çıktı: O artık bana emanet

Helal olsun sana Mert Hakan Yandaş! Minik depremzedeye sahip çıktı: O artık bana emanet

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizi birden vurdu. Bölgede yüzlerce bina yerle bir olurken, binlerce kişi hayatını kaybetti. Arama kurtarma çalışmaları son 4 gündür devam ediyor. Yaşanan korkunç felakete birçok ünlü isimden de destek gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın yaptığı son hareket herkesten alkış topladı. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. O artık ona emanet.

6 Şubat 2023 sabahına felaketle uyanan Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken mucizevi haberler gelmeye devam ediyor. Birçok ünlü isimden depremzedelere yönelik yardımlar arttırılırken Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mert Hakan Yandaş'tan alkışlanacak bir haber geldi. Sosyal medya hesabından duyuran Yandaş, minik depremzedeye sahip çıktı. O artık ona emanet. İşte detaylar...

FENERBAHÇE'NİN YILDIZINDAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Türkiye büyük bir felaket olan depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Elbistan ve Pınarcık merkez üssü olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ili birden vurdu. Dünyanın her tarafından Türkiye'ye yardım yağarken arama kurtarma çalışmaları tam gaz devam ediyor Bir destekte spor camiasından geldi.

dffddf-50.jpg

Kulüpler, depremzedeler için yardım toplayıp tırlar eşliğinde afet bölgesine göndermeye başladı. Birçok sporcu da düzenlenen yardım kampanyalarına katıldı. Bu yardımlara katılan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcu Mert Hakan Yandaş'tan güzel haber geldi.

PAYLAŞIMIYLA ALKIŞ TOPLADI

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, yapılan kampanyalara katılarak kendi elleriyle koli taşıdığı ve tırlara yardım destek yüklediği görüldü. Tecrübeli futbolcu, Instagram'dan yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

b56.jpg

O ARTIN ONA EMANET

Enkaz altından çıkarılan minik Efe ile görüntülü olarak görüşen milli futbolcu, paylaşımında "Efemiz çok iyi. En kısa zamanda yanımıza, İstanbul'a gelecek. O artık bana, bize emanet" ifadelerini kullandı. O artık ona emanet!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN