Icardi transferi zora girdi

Icardi transferi zora girdi

Geride bıraktığımız sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray’da kiralık yıldız Icardi’nin transferi zora girdi. Arap takımlarından yüksek maaşlı teklifler alan Arjantinlinin Galatasaray’a sıcak bakmadığı öğrenildi.

Geride bıraktığımız sezonda teknik direktör Okan Buruk önderliğinde şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, ortaya koyduğu performansla taraftar ve camiasını memnun etmişti. Gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Buruk ve yönetim, yapılacak transferlerde hata yapmak istemiyor.

Şampiyonluk kadrosunun en önemli isimlerinden biri olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin transferini çok isteyen teknik direktör Okan Buruk, oyuncunun bonservisinin alınmasını istedi. Geçen sezon ortaya koyduğu performansla taraftarın en beğendiği isimlerden biri olan yıldız golcü, sadece saha içinde değil saha dışında yaptığı hareketlerle de gündemden düşmemişti. Sezonun ilk yarısında beklenen performansın altında kalan Arjantinli, Dünya Kupası arasının ardından istediği seviyeye çıkarak, istikrarlı bir performans ortaya koydu. PSG’den kiralık olarak transfer edilen Icardi, özellikle büyük maçlarda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti.

dvfgd.jpg

Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 26 karşılaşmanın 22’sinde ilk 11 başlayan yıldız golcü 23 gol atma başarısı gösterirken takım arkadaşlarının 8 golünde de asist yapan isim oldu. Sezon sonunda takımdan ayrılan Icardi için seferberlik ilan eden Galatasaraylı kurmaylar oyuncunun bonservisi için kesenin ağzını açtı.

Oyuncu için PSG’ye 10 milyon euro teklif yapan Sarı-Kırmızılılar Icardi’ye de yıllık 8 milyon euro önerdi ancak Icardi bu teklifi reddetti. Yıllık 10 milyon euro seviyelerine çıkan Galatasaray’ın bu teklifinden sonra beklemeye geçen Arjantinli yıldız, Arabistan’dan yıllık 40 milyon euroluk maaş teklifi aldı. Arap kulüplerinin teklifinin ardından Galatasaray’ın teklifine sıcak bakmayan Icardi’nin yerine yeni isimler bakılmaya başlandı. B planı olarak birçok isimle görüşen Galatasaray kurmayları İtalya’da forma giyen Jovic ile anlaşma sağlamış ve Fiorentina ile pazarlıklara başlamıştı.

Oyuncuyla yıllık 2.5 milyon euro maaşta anlaşan Cimbom, Fiorentina ile anlaşarak Icardi’nin boşluğunu Jovic ile doldurmak istiyor. İkinci forvet olarak da Muriqi ile görüşen Galatasaray’ın oyuncu ile büyük oranda anlaştığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN