Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye büyük şok! Kanarya'yı FIFA'ya şikayet edecek...

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye büyük şok! Kanarya'yı FIFA'ya şikayet edecek...

Geçen sezon Fenerbahçe'de görev alarak sarı-lacivertli ekibi Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmek için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Trabzonspor'a 2-3 mağlup olarak bu sezon ilk yenilgisini alan Fenerbahçe'de Jorge Jesus krizi yaşanıyor. Geçen sezon sarı-lacivertli ekibi çalıştıran tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmek için kolları sıvadı.

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran, sarı-lacivertli ekibi Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran, sezonun sona ermesi ile birlikte ise Fenerbahçe'den ayrılarak Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Hilal'e imza atan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

Habertürk'ün haberine göre; Başarılı teknik adam, geçen sezon Fenerbahçe'de elde ettiği Türkiye Kupası şampiyonluğu bonusunun kendisine ödenmediği gerekçesiyle harekete geçmek için kolları sıvadı.

Portekizli teknik adamın bonusun kendisine ödenmesi için Fenerbahçe'ye son bir ihtar çektiği belirtildi. Kanarya'dan geri dönüş alamayan Portekizli teknik adamın konuyu FIFA'ya taşımaya mecbur kaldığını yakın çevresiyle paylaştığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe, geçen sezon Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı kazanmış ve Portekizli teknik adam Türkiye kariyerinde kupa kazanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN