Kanarya’da golcüler işliyor

Kanarya’da golcüler işliyor

Hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi’nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe’de hücum hattındaki oyuncular göz dolduruyor. Sarı-Lacivertli ekibin forvetleri Batshuayi, Valencia ve Pedro toplam 18 gol kaydederken kanat forvet Diego Rossi ise 3 gol ve 7 asist üretti.

Spor Toto Süper Lig’de 11. Haftayı liderlik koltuğunda tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde de liderliğini sürdürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin başarısında en önemli etken hücum hattındaki verimlilik oldu.

Fenerbahçe’de golcüler bu sezon görevlerini fazlasıyla yapıyor. Bu sezon toplamda 18 kez fileleri havalandıran Valencia (11 gol), Batshuayi (5 gol) ve Joao Pedro (2 gol) üçlüsünden en az birisi son dört maçta gol atarken, bu seri Başakşehir karşısında bozuldu. Üç oyuncu, yeniden gollerine başlamak için Rennes’i bekliyor Karagümrük (5-4) maçında Valencia (3), Batshuayi; Ankaragücü (3-0) deplasmanında Batshuayi; AEK Larnaca (2-0 ve 2-1) maçlarında ise Batshuayi (2) ve Pedro toplamda 8 gole imza atmıştı. Sarı-Lacivertlilerde sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayacak Joshua King de gelece hafta kendisini geniş kadroda bulacak.

Fenerbahçe’de kanatların skor katkısı da azımsanmayacak derecede etkili. FIFA Dünya Kupası’na sayılı günler kala Diego Rossi de etkisini artırmaya başladı. Teknik direktör Jorge Jesus tarafından ligde daha çok kulübede tercih edilen Uruguaylı oyuncu, Avrupa Ligi’nde 11’de görev yaptı. Uruguaylı futbolcu, ligde kulübeden gelmesine rağmen son dönemde performansını iyice artırdı. 24 yaşındaki oyuncu, Ankaragücü mücadelesinin ardından Başakşehir karşısında da sonradan oyuna girip golünü attı. Sakatlığını atlatan Emre Mor ile birlikte rotasyonun en önemli parçası olan Rossi, Fenerbahçe’nin gizli silahı oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN