Haftanın panoraması: Tahtın sahibi değişti

Haftanın panoraması: Tahtın sahibi değişti

Süper Lig’de 11’inci hafta heyecanı geride kalırken maç eksiği bulunan Fenerbahçe, koltuğu Adana Demirspor’dan devraldı. Haftanın açılış karşılaşmasında Antalyaspor, İstanbulspor’u konuk etti. Akdeniz temsilcisi 1-0 geriye düştüğü maçı son dakika golüyle kazanırken 6 maçlık galibiyet hasretini dindirdi.

Cumartesi gününün açılış seansında Karagümrük, Ümraniyespor’un konuğu oldu. Pirlo’nun öğrencileri forvet oyuncularının yıldız gibi parladığı maçta Ümraniyespor’u yenilenen stadına 3-1 mağlup etmeyi başardı. Ligde çıkışa geçen Sivasspor’u konuk eden Trabzonspor, Hamsik’in golüyle rakibini 1-0 mağlup etti.

Fırtına, Uğurcan’ın kalesinde devleştiği maçın ardından sahasında yenilmezlik serisini 30 maça çıkardı. Günün kapanış maçında ise Fenerbahçe ile Başakşehir zirve savaşı verdi. Sarı-Lacivertli ekip, Rossi’nin jeneriklik golü ile sahadan 3 puanla ayrılırken maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturdu.
Pazar gününün ilk müsabakası Kasımpaşa ile Kayserispor arasında oynandı. Konuk ekip, Mame Thiam’ın golüyle galibiyete uzanan taraf oldu.

Zirve hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada ise Adana Demirspor, Konyaspor’u konuk etti. Akdeniz temsilcisi, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmaya denge getirse de sahadan 1 puanla ayrılarak zirveyi kaptırdı. Günün son maçında ise Galatasaray, Alanyaspor’u ağırladı. Cimbom, Icardi ve Mertens’in golleriyle öne geçse de hakem kararlarının damga vurduğu müsabakayı 9 kişi ve 2-2’lik skorla tamamladı.

111.jpg

Haftanın son maç gününde Giresunspor evinde Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak küme hattına sıkıştı. Haftanın kapanışını ise Beşiktaş, Hatayspor deplasmanında yaptı. Henüz ilk dakikada öne geçen Kartal, son dakika golüyle sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Beşiktaş, 6 haftada 5. kez puan kaybederken, Hatay ekibi Volkan Demirel öncülüğünde çıkışını sürdürdü.

dsadsadsad.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN