Kanarya’dan golcü harekâtı

Kanarya’dan golcü harekâtı

Fenerbahçe’de son haftalarda yaşanan düşüşe takviye ile önlem alınacak. Sarı-Lacivertli teknik heyetin raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, ileri uçta yaşanan bitiricilik sorununu çözmek adına Haji Wright ve Fran Navarro görüşmelerinde önemli mesafe kaydetti.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Spor Toto Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasının ardından 5 puan önde olmasına rağmen liderlik koltuğunu kaptıran Fenerbahçe, takviyelerle takıma enerji katmak istiyor. Sarı-Lacivertli yönetim, teknik direktör Jorge Jesus ve ekibinin sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak Adana Demirspor’da Samet Akaydin’i kadrosuna katan Fenerbahçe, son haftalarda gol yollarında yaşanan tutukluğa da çare arıyor.

Sarı-Lacivertliler, Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda forvet arayışlarına başladı. Daha önce gözlemlenen isimler üzerine yoğunlaşan yönetim, Antalyaspor’un golcüsü Haji Wright için devreye girdi. Süper Lig ve Avrupa’dan birçok talibi bulunan ABD’li santrforu kadrosuna katmanın yollarını arayan Fenerbahçe, Antalyaspor yönetimi ile sıkı bir pazarlığa girdi. Sarı-Lacivertliler, ABD’li santrfor Haji Wright için Antalyaspor ile ilk teması kurdu. Akdeniz ekibi, 24 yaşındaki oyuncu için kapıyı 10 milyon eurodan açarken Fenerbahçe, bir miktar para ve takas formülünü masaya yatırdı.

İki kulübün temsilcileri İstanbul’da bir araya gelirken sıkı bir pazarlık başladı. Antalyaspor, 1 milyon 800 bin euro’ya bonservisini aldığı 24 yaşındaki oyuncusunun Dünya Kupası’nda vitrin yapması nedeniyle kapıyı yüksekten açtı. Fenerbahçeli kurmaylar, 4 milyon euroluk bonservis teklifinin yanı sıra lisansı çıkarılmayan Bruma, Nazım Sangare ve Lemos’u takas için Akdeniz ekibine önerdi. Wright için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ve İtalya Serie A temsilcisi Atalanta’nın 6 milyon euroluk teklifleri de masada. Oyuncunun birden fazla talibi olması nedeniyle Akdeniz temsilcisi beklentisini düşürmüyor.
Jorge Jesus’un forvet için önerdiği isimlerden Fran Navarro ise kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Portekiz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Gil Vicente’nin 24 yaşındaki golcüsü için nabız yokluyor. Navarro için 5 milyon euroluk bonservis beklentisi olan Gil Vicente yönetimi, orta yolun bulunması halinde 24 yaşındaki oyuncunun satışına sıcak bakıyor. Navarro, ilk sezonunda 35 resmi maçta 16 kez ağları sarsarken bu sezon ise Portekiz ekibinde 24 müsabakada 12 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN