Galibiyette başrolü üstlendiler: Kanarya’nın golcüleri iş başında

Galibiyette başrolü üstlendiler: Kanarya’nın golcüleri iş başında

Fenerbahçeli futbolcular Enner Valencia ile Michy Batshuayi, yakaladığı formu 2022 FIFA Dünya Kupası’nda sürdürüyor. Her iki yıldız da ilk maçlarda ülkeleri adına attıkları gollerle takımlarının aldıkları galibiyette başrolü üstlendi.

Fenerbahçeli futbolcular Enner Valencia ile Michy Batshuayi, 2022 FIFA Dünya Kupası’ndaki ilk maçlarda attıkları gollerle takımlarının aldıkları galibiyette başrol üstlendi. Teknik direktör Jorge Jesus’un gelişi ile kariyerinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Enner Valencia ve Portekizli teknik adamın transfer ettirdiği Michy Bathsuayi, yakaladığı formu Dünya Kupası’nda da sürdürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin gol yükünü çeken ikili, FIFA Dünya Kupası’nda çıktıkları ilk maçta da rakip fileleri sarsma başarısı göstererek dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon form grafiğiyle dikkati çeken Valencia, ev sahibi Katar’ı 2-0 mağlup ettikleri açılış maçında Ekvador’a galibiyeti getiren golleri kaydetti. Müsabakanın 16. ve 31. dakikasında fileleri havalandıran 33 yaşındaki futbolcu, milli takım kariyerindeki gol sayısını 37’ye çıkardı. Ekvador’un Dünya Kupası’nda kaydettiği son 5 golde Enner Valencia’nın imzası bulunuyor.

Valencia ayrıca Süper Lig’de de en skorer oyuncular sıralamasında 13 golle zirvede yer alıyor. Katar 2022’nin favorileri arasında gösterilen Belçika ise Kanada ile yaptığı ilk müsabakada 3 puanı Michy Batshuayi’nin golüyle elde etti. Batshuayi, 44. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi. Michy Batshuayi, Dünya Kupası’nda ikinci kez gol sevinci yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN