Kanarya stoper avında

Kanarya stoper avında

Süper Lig’de Dünya Kupası arasına liderlik koltuğunda giren Fenerbahçe’de savunma hattına takviye hazırlıkları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekip, bu hedef doğrultusunda Timo Hübers ve Nino’yu liste başına alırken iki oyuncu için de piyasa araştırmalarına başlandı.

Dünya Kupası arasına 29 puanla lider giren Sarı-Lacivertlilerde stoper bölgesinde yaşanan sakatlıklar dikkat çekiyor. Luan Peres’in uzun süren sakatlığında Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai hiç dinlenemedi. Ardından Gustavo Henrique’de sakatlandı. Bu doğrultuda geniş bir liste hazırlamaya başlayan Sarı-Lacivertlilerin, genç ve gelişime açık isimlere yöneldiği biliniyor. Bu doğrultuda iki genç stoperi listesine alan Fenerbahçe Nino ve Hübers atağına kalktı.

Sarı-Lacivertliler savunma hattında derinlik sağlamak için Jesus’un raporu doğrultusunda harekete geçti. Attığı gollerle büyük sükse yapan Fenerbahçe bu sezon en büyük sıkıntısını savunmada yaşarken, stoper bölgesine yapılacak takviye için adayların sayısı da artıyor. Bu doğrultuda geniş bir liste hazırlamaya başlayan Sarı-Lacivertlilerin, genç ve gelişime açık isimlere yöneldiği biliniyor. Sözleşme sonuna yaklaşan adayları da listeye ekleyen Fenerbahçe’de son olarak Bundesliga ekibi Köln’ün savunmacısı Timo Hübers listeye dahil oldu. 26 yaşındaki stoper için geniş bir rapor hazırlayan gözlemci ekibi, Jorge Jesus’un onayını bekliyor. Listede ilk sırada olmayan Timo Hübers için piyasa araştırmalarına başlandığı da belirtildi. Asıl pozisyonu stoper bölgesi olmasına rağmen sağ bek olarak da görev yapabilen Alman futbolcu, gerektiğinde ön libero mevkiinde de oynayabiliyor.

Fenerbahçe, sezon başında istediği Nino için de yeniden nabız yokluyor. Galatasaray’ın da transfer listesinde yer alan 25 yaşındaki savunmacı, artık Avrupa’da oynamak istediğini hem kaptanı olduğu Fluminense’ye hem de menajerlik şirketine bildirmiş durumda. İlk yapılan maliyet araştırmalarında, Brezilya kulübünün genç futbolcuyu 6-7 milyon euro bandında bırakabileceği bilgisine ulaşıldı. Genç yaşında kaptanlık pazubandı takan ve 6 kez Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Nino, 1.88’lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN