Kanarya’da Valencia harekatı

Kanarya’da  Valencia harekatı

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi bitecek Enner Valencia’ya imza attırmak için kollarını sıvadı. FIFA 2022 Dünya Kupası açılış maçına damga vuran Ekvadorlu golcünün odağını bozmak istemeyen yönetim 33 yaşındaki yıldızın menajeri ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe kariyerinde 3. yılını yaşayan Enner Valencia, FIFA 2022 Dünya Kupası’nın açılış maçına damga vurdu. Sarı-Lacivertliler sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ekvadorlu golcü ile nikah tazelemeyi planlıyor. Yönetim, Dünya Kupası öncesi 33 yaşındaki oyuncu ile ön görüşme yapmış, yeni imza tarihi için Katar dönüşünü işaret etmişti.

Valencia’nın milli takımı ile de başarılı bir performans sergilemesi ve tüm dünyanın dikkatini çekmesi, Fenerbahçe yönetiminin de elini çabuklaştırdı. Yönetim, futbolcunun kafasını karıştırmamak, Dünya Kupası’nda dikkatini bölmemek için menajeri ile temaslara başladı.

Yeni sözleşme için anlaşma zemini aranırken mukavelenin 2 yıllık olması gündemde. Valencia’nın Jorge Jesus yönetiminde farklı bir kimliğe bürünmesi ve rakip filelere 13 gol bırakması da yeni sözleşme yapılması yönündeki çalışmalarda etkili oldu.

Fenerbahçe’nin 2020’de Tigres UANL’den bonservis ödemeden renklerine kattığı Enner Valencia şu an Fenerbahçe’de 1.7 milyon euro kazanıyor. Ekvadorlu oyuncunun menajeri, ücret konusunda indirime yanaşmazken gelecek sezonlar için de oyuncusunun başarı bonusu kazanmasını talep ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN