Kanser hastası olan Christoph Daum'un son hali sevenlerini üzdü! Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı

Kanser hastası olan Christoph Daum'un son hali sevenlerini üzdü! Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı

Kansere yakalanmasının ardından ilk kez bir televizyon programa katılan Christoph Daum'un kemoterapi tedavisi nedeniyle zayıfladığı görüldü. Ünlü teknik direktör, son durumuyla ilgili üzücü açıklamalarda bulundu. İşte, Christoph Daum'un son hali...

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığını Alman teknik adam Christoph Daum, kanser hastalığına yakalandığını duyurmasının ardından ilk kez kameraların karşısına geçti. Kilo verdiği görülen teknik adamının son hali sevenlerini üzdü.

daum-turk-bayragi.jpg

EN SON ROMANYA'YI ÇALIŞTIRDI

24 Ekim 1953 doğumlu olan Daum; Almanya, Avusturya ve Türkiye liglerinde şampiyonluk yaşadı. 68 yaşındaki teknik direktör Türkiye'de biri Beşiktaş, ikisi Fenerbahçe ile üç kere ligi birinci bitirmeyi başardı. Alman hoca, Beşiktaş'la bir kez de Türkiye Kupası kazandı.

Fenerbahçe, Daum döneminde 2005-06 ve 2009-10 sezonlarında iki şampiyonluğu son maçta kaybetti. Türkiye'de en son Bursaspor'un teknik direktörlüğünü yapan deneyimli antrenör, kariyerinde ise en son 2016 yılında Romanya milli takımını çalıştırdı.

daum-romanya.jpg

"FİŞTEN ÇEKİLMİŞ GİBİYİM"

Ülkesi Almanya'da bir televizyon programına konuk olan Christoph Daum, "Artık vücudumdaki tüm maddeleri işliyorum. Bir eyaletten diğerine gidiyorum. Bazen fişten çekilmiş gibiyim" dedi.

Kemoterapinin etkisiyle zayıflayan Alman antrenör, gördüğü tedavinin etkisini gösterdiğini ve doğru yolda olduğunu aktardı.

Daum daha önce yaptığı açıklamada, "Beni iyi tanıyorsunuz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim. Bu yüzden mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için şimdi özel yaşama ihtiyacım olduğuna saygı duymanızı rica ediyorum. Olumlu mesajlarınızdan mutlu oluyorum ve desteğiniz için teşekkür ederim" demişti.

daum-son-hali.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN