Karagümrük Trabzonspor maçında kural hatası mı var? Trabzonspor Karagümrük maçı tekrarlanır mı?

Karagümrük Trabzonspor maçında kural hatası mı var? Trabzonspor Karagümrük maçı tekrarlanır mı?

Süper Lig'in 16. haftasında Karadeniz ekibi, Karagümrük Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaşınca müthiş bir maç oynandı. Atılan 5 gol ve iki kırmızı kartın çıktığı zorlu mücadelede Karagümrük evinde 4-1 galip gelse de gerçek, mücadelenin ardından Trabzonspor taraftarlarının isyan etmesiyle ortaya çıktı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz...

Süper Lig, Dünya Kupası tatilinin ardından kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Aradan sonra moralli bir başlangıç yapan şampiyon Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti ve Karagümrük ile oynadığı son mücadeleden 4-1'lik farklı bir skorla ayrılarak taraftarlarını şok etti.

karagümrük

KAFALAR KARIŞTI

Kendi evinde 8 maçın ardından kaybeden millet, mücadeleden iki kırmızı kartla ve puansız ayrılarak maçın ardından herkesi şaşkına çevirdi.

8+3 KURALI NEDİR?

Karagümrük Batuhan, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Ozdoev, Shukurov, Colley, Borini, Diagne ile sahaya çıksa da Trabzonsporlu taraftarlar, Karagümrük’ün üç Türk kuralına uymadıklarını söylediler.

Baniya

GERÇEK BELLİ OLDU

Batuhan ve Levent dışında görünürde Türk oyuncu olmadığı için sahada 8+3 kuralı sorgulansa da üçüncü Türk oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu.

Herkes onun Shukurov olabileceğini düşündü. Ancak TFF kayıtlarına bakıldığında Rayan Baniya'nın Türk statüsüne sahip olduğu ortaya çıktı.

ANNE TÜRK, BABA BENİNLİ

İtalya'nın Bologna kentinde dünyaya gelen 23 yaşındaki stoper, Hellas Verona'da ekibinde kalamadı. Annesi Türk olduğu için bu avantajı kullandı ve Türk vatandaşı oldu. Babası Beninli olan Baniya böylece bir Türk olarak sahaya çıktı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN