Kartal bombayı patlatıyor! Beşiktaş'a 29 milyon euroluk savunmacı...

Kartal bombayı patlatıyor! Beşiktaş'a 29 milyon euroluk savunmacı...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, 29 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda takviye çalışmalarına başladı. Önceliğini savunma hattına veren siyah-beyazlı ekip, 29 milyon euroluk savunmacıyı gözüne kestirdi.

Süper Lig'de son 4 haftada galibiyete hasret kalan Beşiktaş, Nisan ayına girilmesiyle gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı. Fanatik'in haberine göre; Siyah-beyazlı yöneticiler, ara transfer döneminde de gündeme gelen Gabriel Paulista’yı bir kez daha gündeme aldı.

33 yaşındaki savunma oyuncusunun İspanyol devi Atletico Madrid'te bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulmasını fırsata çevirmeye çalışan Beşiktaş, yıldız savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Atletico Madrid, Gabriel Paulista'yı kadrosuna kattı - Sakarya Son Dakika Haberleri - Bizim Sakarya Gazetesi

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan Brezilyalı savunma oyuncusunun İspanyol deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 33 yaşındaki stoper için bugüne dek toplamda 29 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN