Kartal evinde Cimbom’a kaybetmiyor

Kartal evinde Cimbom’a kaybetmiyor

Spor Toto Süper Lig’in 32’inci haftasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Beşiktaş rakibine evinde kaybetmiyor. Teknik direktör Şenol Güneş ve öğrencileri seriyi sürdürmek isterken maç planları da belli olmaya başladı.

Spor Toto Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren Beşiktaş Galatasaray derbisi Süper Lig’in 32.haftasında Vodafone Stadyumu’nda oynanacak. Süper Lig’de yaptığı çıkışla gündemden düşmeyen Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde başarılı bir ivme yakaladı. İç sahada daha iyi bir görüntü ortaya koyan Beşiktaş, evinde uzun süredir kaybetmiyor.

Takımın başına Şenol Güneş geçtikten sonra yapılan değişimlere olumlu yanıt veren oyuncu grubunun istekli futbolu, iç sahada taraftarın desteğiyle daha da olumlu futbola dönüyor. Bu sezon evinde oynadığı son 11 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Kara Kartal, Galatasaray’a karşı da üstünlük sağlıyor. Söz konusu müsabakaların 3’ünden beraberlikle ayrılan Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe, Trabzonspor ve Antalyaspor’a karşı galibiyet alamadı.

İç saha puan durumunda 36 puanla 3.sırada bulunan Siyah-Beyazlılar iç sahanın en başarılı takımı Galatasaray’ı konuk edeceği maçta rakibini yenip iç sahanın en başarılı ekibi de olmak istiyor. Kendi sahasında Galatasaray’a karşı uzun süredir yenilmezlik serisi sürdüren Beşiktaş, son yıllarda rakibine kaybetmiyor.

Son olarak 2014-2015 sezonunda Vodafone Park’ın yapım çalışmaları nedeniyle Cimbom’u Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda ağırlayan Beşiktaş, rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu karşılaşmanın ardından ev sahibi olduğu 7 mücadelede rakibine kaybetmedi. 6 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Beşiktaş, attığı 13 gole karşılık, filelerinde 4 gole engel olamadı.

İki takımın söz konusu mücadelelerde en bol gollü maçları 2016-2017 sezonunda 2-2’lik beraberlik ve 2017-2018 sezonunda Siyah-Beyazlıların 3-0’lık galibiyetiyle sonuçlandığı maçlar olarak dikkat çekti. İki takımın son 11 maçta yenişemediği tek maç da 2016-2017 sezonunda oldu.

Galatasaray karşısındaki iyi performansı ve yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Şenol Güneş de maça özel planlar yapıyor. Kendi sahasında taraftarıyla beraber daha baskılı bir futbol oynayan Siyah-Beyazlılar bu istikrarı Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN