Manchester United'tan ayrılan Ronaldo'nun paylaştığı son fotoğrafta herkesi şaşırtan detay! 'Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu'

Manchester United'tan ayrılan Ronaldo'nun paylaştığı son fotoğrafta herkesi şaşırtan detay! 'Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu'

İngiliz devi Manchester United, İngiliz basınına verdiği röportajda 'Manchester United bana ihanet etti' diyen Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Son olarak Messi ile aynı anda paylaştığı 'satranç' fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çeken 37 yaşındaki futbolcunun paylaştığı son fotoğrafta yer alan detay herkesi şaşırtırken 'Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu' şeklinde yorumlandı.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın sorularını yanıtlayarak futbol tarihinin en sansasyonel röportajlarından birine imza atan Cristiano Ronaldo, İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldı. Portekizli yıldızın yeni durağı şimdiden merak konusu olurken 37 yaşındaki futbolcunun paylaştığı son fotoğrafta yer alan detay, herkesi şaşırtırken 'Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu' şeklinde yorumlandı.

"MANCHESTER UNİTED BANA İHANET ETTİ"

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın sorularını yanıtlayarak "Manchester United bana ihanet etti. Erik ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı göstermem" açıklamasında bulunan Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

Cristiano Ronaldo açtı ağzını yumdu gözünü! Olay yaratacak açıklamalar: "Manchester United bana ihanet etti..."

"RONALDO DERHAL MANCHESTER UNİTED’DAN AYRILMIŞTIR"

İngiliz ekibinden yayınlanan açıklamada “Cristiano Ronaldo, karşılıklı anlaşma sonrası derhal Manchester United’dan ayrılmıştır. Kulüp, Old Trafford’daki iki döneminde çıktığı 346 maçta 145 gol atarak yaptığı muazzam katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyor, kendisine ve ailesine gelecekte başarılar diliyor. Manchester United’daki herkes, Erik ten Hag yönetiminde takımın ilerlemesini sürdürmeye ve sahada başarı sağlamak için birlikte çalışmaya odaklanmak istiyor.” ifadelerine yer verildi.

"YENİ BİR MEYDAN OKUMA ARAMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN GELDİ"

Portekizli dünya yıldızı ise yeni bir meydan okumaya imza atacağını vurgulayarak “Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı olarak sözleşmemizi erken bitirme konusunda anlaştık. Manchester United’ı ve taraftarları seviyorum, bu asla değişmeyecek. Ancak, benim için yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman geldi” dedi.

Messi ile Ronaldo'nun tarihi 'satranç' fotoğrafının gizemi çözüldü: Herkesi şaşırtan detay!

"MESSİ İLE AYNI TAKIMDA OYNAMAK NEDEN OLMASIN"

Dünya Kupası başlamadan saatler önce Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile aynı anda ortak 'satranç' paylaşımına imza atarak dikkatleri üzerine çeken Ronaldo'nun 'Messi ile aynı takımda oynar mısın?' sorusuna "Neden olmasın, bilmiyorum. Asla asla diyemezsiniz." şeklinde yanıt vermesi ve bu açıklamadan hemen sonra iki ismin aynı anda paylaşım yapması bazı kullanıcılar tarafından 'Ronaldo PSG'ye transfer olacak' şeklinde yorumlanmıştı.

Resim

SON FOTOĞRAFINDAKİ DETAY DİKKAT ÇEKTİ

Ancak Portekizli yıldızın sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafı görenler bu kez de 'Ronaldo Real Madrid'e imza atacak' yorumlarında bulundu.

Resim

Ronaldo'nun sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sunduğu fotoğrafta saatinde 2012-2013 sezonunda Real Madrid forması giydiği dönemde Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a attığı kafa golünün fotoğrafına yer vermesi pek çok kullanıcı tarafından 'Ronaldo Real Madrid'e transfer olacak' şeklinde yorumlandı.

Resim

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN