Mauro Icardi'den sakatlık yorumu! 'Sakat sakat oynamak kolay değil iyi bir lider olmak bunu gerektirir'

Mauro Icardi'den sakatlık yorumu! 'Sakat sakat oynamak kolay değil iyi bir lider olmak bunu gerektirir'

Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında sahasında Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'da gol perdesini açan yıldız isim Mauro Icardi karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Sakatlığın kendisini zorladığını söyleyen oyuncu "İyi bir lider olmak bunu gerektirir diye düşünüyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 13.haftasında Alanyaspor karşısında 3 haftalık gol sessizliğini bozarak gol sayısını 11'e çıkaran Arjantinli golcü Mauro Icardı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sakat oynamanın zor olduğunu belirten yıldız isim "Sakat olarak oynamak kolay değil. Bu geçen sene de olmuştu. İyi bir lider olmak bunu gerektirir diye düşünüyorum. Takım arkadaşlarım arasında da sakat olarak oynayanlar vardı, herkes fedakarlık yapıyor. Takımın değerini bilmemiz ve birbirimiz için oynamalıyız. Bunun sonucunda da geçen seneki gibi iyi sonuçlar alıyoruz" şeklinde konuştu.

icardi2.jpg

İyi bir maç çıkardıklarını belirten tecrübeli golcü "Son maçı kaybetmiştik, o yüzden iyi bir maç çıkarmalıydık. İlk dakikadan itibaren iyi oynadık. Takım arkadaşlarımdan çok fazla süre alamayan Kazımcan Karataş, Dries Mertens ve Tanguy Ndombele oynadı. Takım için ellerinden geleni yaptılar. Bunun da meyvelerini toplamış olduk" dedi.

icardi3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN