Messi'nin yeni takımı belli oldu! Arjantinli yıldız herkesi ters köşe yaptı: O takıma imza atacak!

Messi'nin yeni takımı belli oldu! Arjantinli yıldız herkesi ters köşe yaptı: O takıma imza atacak!

Fransız devi PSG ile yollarını ayıran Lionel Messi'nin yeni durağının hangi takım olacağı bir süredir merak konusuydu. Golcü futbolcunun hangi takıma imza atacağı sonunda netlik kazandı.

Fransız devi Paris Saint-Germain ile yollarını resmen ayıran Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin yeni takımı belli oldu. 36 yaşındaki dünya yıldızı sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

2021 yılının yaz transfer döneminde İspanyol devi Barcelona'dan ayrılarak Fransız devi PSG'ye imza atan Arjantinli futbol efsanesi Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde Fransız ekibiyle yollarını ayırdı. Golcü futbolcunun yeni durağının hangi takım olacağı netlik kazandı.

Messi'nin yeni durağının hangi takım olacağına ilişkin spekülasyonlar sürerken babası Jorge Messi ve Barcelona Başkanı Joan Laporta, önceki gün bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeyi görüntüleyen gazeteci Damian Avillagra, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada "Messi'nin Barça'ya geri dönüşü bir adım uzaklıkta" ifadelerini kullandı.

Söz konusu görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Lionel Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi, Messi'nin Barcelona'ya geri dönmeye sıcak baktığını vurgulayarak "Messi, Barcelona'ya dönmek istiyor. Ben de dönsün isterim" dedi.

20230601-lionel-messi-a

SÜRPZİ ANLAŞMA

Bu gelişme sonrasında Messi'nin Barcelona'ya imza atmasına kesin gözüyle bakılırken Arjantinli yıldız hakkında sürpriz iddialar ortaya atıldı.

İngiliz gazetesi Daily Mail’in haberine göre; Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al – Hilal, Lionel Messi’yi Transfer etmeye çalışacak ve Suudi Arabistan hükümeti kulübe bu transfer için mali destek sağlayacak.

Arabistan ekibinin yıldız futbolcuya yılda 320 milyon pound kazanacağı bir sözleşme teklif edeceği öne sürüldü. Al Hilal’ın teklifin kabul etmesi hakkında Messi’nin kazanacağı yıllık ücret, Cristiano Ronaldo’nun kazandığı yıllık ücretin iki katı olacak. Suudi Arabistan Pro Lig ekibi olan Al Nassr’da forma giyen Cristiano Ronaldo, yıllık 165 milyon pound kazanıyor.

İspanyol gazeteci Guillem Balague ise sosyal medya hesabından duyurduğu haberde Lionel Mess'nin ABD ekibi Inter Miami'ye transfer olma kararı aldığını öne sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN