Mihajlovic ve Pele'nin ardından bir yıldız daha kaydı! Dünya futbolu yasta! Efsane isimden kahreden haber

Mihajlovic ve Pele'nin ardından bir yıldız daha kaydı! Dünya futbolu yasta! Efsane isimden kahreden haber

Sırp teknik adam Sinisa Mihajlovic ve Brezilyalı futbol efsanesi Pele'nin ardından bir efsane daha hayata veda etti. Dünyaca ünlü İtalyan efsaneden gelen haber futbolseverleri üzüntüye boğdu.

Sinisa Mihajlovic ve Brezilyalı futbol efsanesi Pele'nin vefatı futbol dünyasını derinden sarsarken bir yıldız daha hayata veda etti. Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden İtalyan futbol efsanesi Gianluca Vialli, 58 yaşında hayata gözlerini yumdu.

EURO 2020'de mutlu sona ulaşan İtalya Milli Takımı'nda Roberto Mancini'nin yardımcılığını üstlenen İtalyan futbol efsanesi Gianluca Vialli, uzun süredir kanserle savaş halindeydi.

LONDRA'DA HAYATINI KAYBETTİ

Nisan 2020'de iyileştiği duyurulan Vialli'ye 2021'de ikinci kez pankreas kanseri teşhisi konulmuştu. İtalyan futbolunda bir döneme damga vuran efsane isim Londra’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gianluca Vialli kimdir? İtalyan efsanesi neden öldü? - Trabzon Haber ve Trabzonspor Haberleri - Kuzey Ekspres

Futbolculuk kariyerinde Sampdoria, Juventus ve Chelsea gibi takımlarda forma giyen efsane isim, İtalya Milli Takımı ile 59 maça çıkarak 16 gol kaydetmişti. Vialli ayrıca 1986 ve 1990 Dünya Kupası’nda da İtalya formasını terletmişti.

GÖREVDEN AYRILMIŞTI

Teknik direktörlük kariyerinde Chelsea ile FA Cup, EFL Cup, UEFA Kupa Galipleri Kupası, FA Community Shield ve UEFA Süper Kupası’nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan İtalyan çalıştırıcı, son olarak Euro 2020 şampiyonu İtalya Milli Takımı’nda Roberto Mancini’nin yardımcılığını üstlenmiş ve hastalığı nedeniyle kısa süre önce görevden ayrılmıştı.

kara.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN