Neymar Pele’nin tarihi rekorunu kırdı

Neymar Pele’nin tarihi rekorunu kırdı

Brezilyalı futbol yıldızı Neymar, efsane futbolcu Pele’nin ‘Brezilya milli takımında en çok gol atan oyuncu’ rekorunu kırdı. Neymar, milli takım kariyerinde 78. gole ulaşıp 77 gol sahibi olan Pele'yi geride bırakmasına rağmen "Pele'den iyi olmadığını" söyledi.

Brezilya Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası elemelerinde dün Bolivya’yla karşılaştı. Brezilya 5-1 galip olurken, milli futbolcu Neymar da iki gol kaydetti.

AFP'nin aktardığına göre Neymar, böylece milli takım kariyerinde 78. golüne ulaşarak, Pele’nin 77 golle sahip olduğu "Brezilya milli takımında en çok gol atan oyuncu" rekorunu kırdı.

1-013.jpgPele

'PELE'DEN DAHA İYİ DEĞİLİM'

Ünlü futbolcu, bu rekoru kırmasının ardından yaptığı açıklamada "Çok mutluyum. Bu rekoru kıracağımı hiç hayal etmemiştim. Ama sırf bu rekoru kırdım diye Pele'den daha iyi olduğumu söylemek istemiyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN