Osayi Samuel Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni durağı şimdiden belli oldu...

Osayi Samuel Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni durağı şimdiden belli oldu...

2021 yılından bu yana Fenerbahçe formasını terleten savunma oyuncusu Osayi Samuel, sezon sonunda sarı-lacivertli ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Geçen hafta oynanan Trabzonspor derbisi sonrasında sahaya giren taraftarları darp ederek futbol kamuoyunda tepki toplayan Nijeryalı savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe'den ayrılıyor. Nijeryalı sağ bek oyuncusunun yeni durağı şimdiden belli oldu.

2021 yılından bu yana Fenerbahçe formasını terleten ve özellikle son dönemdeki performansı sonrasında sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi haline gelen Nijeryalı savunma oyuncusu, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor.

Akşam'n haberine göre; Bright Osayi-Samuel, futbol kariyerine başladığı ülke olan İngiltere'ye sezon sonunda geri dönecek.

İngiltere Championship ekibi Leeds United'ın sarı-lacivertli ekibin Nijeryalı savunma oyuncusunu transfer listesine aldığı ve 7 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. Kanarya'nın Samuel için 10 milyon euroluk bir teklif beklediği iddia edilirken Samuel'in İngiltere'ye dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 8.5 milyon euro olan 26 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon Fenerbahçe forması altında 30 karşılaşmada görev alırken 3 gol 4 asiste imza attı.

Bright Osayi-Samuel - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

2021 yılının kış transfer döneminde Queens Park Rangers takımından 500 bin euro bonservis bedeli ile Fenerbahçe'ye transfer olan Nijeryalı savunma oyuncusu, sarı-lacivertli forma altında toplamda 130 karşılaşmada görev alırken 6 gol 11 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN