Portekiz Milli Takım'ının vazgeçilmez ismi Fenerbahçe'ye imza atıyor: Kanarya'ya 45 milyon euroluk dünya yıldızı! An meselesi...

Portekiz Milli Takım'ının vazgeçilmez ismi Fenerbahçe'ye imza atıyor: Kanarya'ya 45 milyon euroluk dünya yıldızı! An meselesi...

Transfer sezonunda yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez gözünü Portekizli yıldız golcüye dikti. Kanarya, 45 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

15 Eylül Cuma günü sona erecek transfer dönemi öncesinde 'fırsat' transferi yapmayı düşünen Fenerbahçe, gözünü Suudi Arabistan'a dikti. Kanarya, 45 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve Livakovic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez 'fırsat' transferi için düğmeye bastı.

Kanarya, geçtiğimiz günlerde 29 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Al-Ittihad'a transfer olan ancak takımda düşünülmeyen Portekizli golcü Jota için düğmeye bastı.

Fotospor'un haberine göre; Al-Ittihad, Jota’yı maaşının en azından yarısını karşılayabilecek bir takıma kiralık olarak göndermeyi düşünüyor. Rus takımlarının da Portekizli oyuncuyu radarına aldığı iddia edilirken Jota'nın Fenerbahçe'ye imza atmayı tercih edebileceği ileri sürüldü.

Jota bu hafta netleşecek! - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fotomaç

Bu sezon 5 maçta Al-Ittihad formasını terleten Portekizli golcü 1 gol kaydetti. Yıldız golcü geçen sezon ise İskoç devi Celtic forması altında 43 maçta forma şansı bulurken söz konusu karşılaşmalarda 15 gol 12 asiste imza attı.

Yıldız golcü Portekiz formasını ise 18 maçta terletti ve 5 gol 4 asistlik performans sundu. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 45 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN