Rubiales'e bir şok daha: İspanya Ulusal Mahkemesi yasak koydu

Rubiales'e bir şok daha: İspanya Ulusal Mahkemesi yasak koydu

İspanya'da Ulusal Mahkeme hakimi, eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'in kadın milli takımın futbolcusu Jenni Hermoso'ya yaklaşmasını veya onunla iletişim kurmasını yasakladı.

FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nın 20 Ağustos'taki finalinde İngiltere'yi 1-0 yenerek tarihinde ilk defa dünya şampiyonu olan İspanya Kadın Milli Futbol Takımı'nın Sidney'deki maç sonrasındaki madalya töreni ve kutlamalar sırasında RFEF Başkanı Rubiales'in bazı hareketleri tepki almıştı.

rubi2.jpg

Rubiales, İspanyol kadın milli futbolcu Jennifer Hermoso'yu dudağından öpmesi olayında cinsel taciz ve zorlama olduğu suçlamalarıyla hakkında açılan soruşturma kapsamında bugün Madrid'deki Ulusal Mahkeme'de ifade verdi.

Mahkeme hakimi, savcılık ve suçlamayı yapan Hermoso'nun avukatının taleplerini dikkat alarak, Rubiales'in kadın milli futbolcuya 200 metreden yakın yaklaşmasına ve herhangi bir yolla onunla iletişim kurmasına yasak getirdi.

rubi3.jpg

Rubiales'in, ifadesi sırasında yöneltilen soruları yanıtladığı ve tüm suçlamaları reddettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN