Takımını şampiyon yaptı, maçtan sonra babasının öldüğünü öğrendi

Takımını şampiyon yaptı, maçtan sonra babasının öldüğünü öğrendi

İspanya'ya FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nı getiren golü atan futbolcu Olga Carmona'nın, final karşılaşmasından sonra babasının öldüğünü öğrendiği açıklandı. İspanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Seni seviyoruz Olga, artık İspanya futbol tarihindesin" ifadeleri yer aldı.

Dün Avustralya'da düzenlenen FIFA Kadınlar Dünya Kupası finalinde İngiltere'ye attığı golle maçı 1-0 tamamlayan ve İspanya'ya şampiyonluğu getiren Olga Carmona'nın babasının hayatını kaybettiği bildirildi. Carmona'ın, haberi maçtan sonra öğrendiği belirtildi.

Karşılaşmanın ardından İspanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Oyuncu haberi Dünya Kupası finalinden sonra aldı. En içten duygularla Olga ve ailesini bu acı dolu anda kucaklıyoruz. Seni seviyoruz Olga, artık İspanya futbol tarihindesin" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN